Ontdek hoe wij werken

Flexibele, ervaren krachten

Veel werkgevers zitten met werkzaamheden waarvoor ze liever geen vaste kracht inhuren. Voor dat soort werk (parttime, onregelmatig of oproepbasis) zijn 65-plussers een uitkomst. En ze zijn niet alleen flexibel, maar ook betrouwbaar, serieus en vakkundig.

Ervaring en eenvoud

Veel werkgevers worden geconfronteerd met werkzaamheden die niet altijd vaste krachten vereisen of hebben hier de mankracht niet voor. Daarom biedt Actief65+ een eenvoudige en efficiënte oplossing: ervaren 65-plussers, die door middel van hun flexibiliteit, betrouwbaarheid en ervaring de ideale oplossing zijn voor parttime, onregelmatige of oproepwerkzaamheden.

Al 23 jaar koppelen we verstandige ondernemers en werkgevers aan deze waardevolle ‘plussers’, die met meer dan 1000 matches per maand blijven bewijzen dat ze een cruciale rol spelen in de groei en flexibiliteit van bedrijven.

Efficiënte werkwijze

Wij houden het graag simpel en efficiënt.

Met een database van meer dan 65.000 actieve ‘plussers’ in diverse branches en regio’s, maken wij de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat.

U geeft uw vacature door en beschrijft de werkzaamheden, wij zorgen daarna voor een snelle screening op basis van ervaring, expertise en beschikbaarheid. Ook krijgt u de kans om de meest geschikte kandidaten persoonlijk te ontmoeten.

Ons proces elimineert onnodige stappen en papierwerk, wat resulteert in lagere kosten en een snellere oplossing voor uw bedrijf.

Aantrekkelijke tarieven

Na de plaatsing van de juiste kandidaat verzorgen wij het papierwerk en de verloning. We kunnen aantrekkelijke uurtarieven hanteren, omdat voor AOW-gerechtigden geen sociale premies meer afgedragen hoeven te worden. Voor de beloning van de uitzendkracht zijn wij wel gebonden aan het minimumloon en aan de cao van het inlenende bedrijf.

In ons uurtarief zitten alle kosten die wij voor de uitzendkracht moeten maken – zoals vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim – behalve eventuele reiskosten en btw. Verder zijn er geen verborgen kosten. Actief65+ is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU en voldoet aan de gestelde eisen.

Kies voor Actief 65+, waar ervaring en eenvoud samenkomen om uw bedrijf te ondersteunen waar en wanneer het nodig is, zonder gedoe.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

Kandidaten door heel Nederland
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 65.000 ervaren krachten staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.