Ik zoek een ervaren kracht

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht met een nette uitstraling”

Groen Compleet – Arjan – Eigenaar

Waarom kiezen voor Actief65+?

”Flexibiliteit en kennis van de regio, een meerwaarde voor onze dienstverlening”

Coöperatie Parkeerservice – Asja Krist

Werkwijze voor werkgevers

Vanuit ons kantoor in Amsterdam beheren wij een database van meer dan 50.000 kandidaten door heel Nederland. Wij zijn thuis in alle branches en matchen uw vacature met werkzoekende 65-plussers in uw regio.

Om zo efficiënt mogelijk elke actieve 65-plusser aan werk te helpen, bemiddelen wij zonder vestiging of buitendienst. Tijdens de inschrijving screenen wij de werkzoekenden op basis van werkervaring, beschikbaarheid en certificaten. Bij een match met een vacature nemen wij telefonisch contact op met de kandidaat en plannen een kennismakingsgesprek in met uw bedrijf.

Tarieven werkgevers

Na de plaatsing van de juiste kandidaat zorgen wij voor het papierwerk en de verloning. Wij hanteren een uurtarief vanaf €17,50 voor ongeschoold werk en vanaf €25,00 voor hooggeschoold werk waarbij het CAO-loon van het inlenend bedrijf altijd leidend is. De tarieven zijn inclusief kosten zoals vakantiedagen, vakantiegeld, kortverzuim en exclusief btw en eventuele reiskosten

Actief65+ is aangesloten bij de branche organisatie NBBU en voldoet aan de gestelde eisen.

Ik zoek een ervaren kracht

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland
Ik zoek een ervaren kracht
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Onze uitzendkrachten staan door heel Nederland gereed voor u
  • Meer dan 50.000 ervaren kandidaten in ons bestand
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Ik zoek een ervaren kracht

Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

Wij werken met aantrekkelijke tarieven

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo

Jumbo Purmerend – Mark Bakker

Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

vca vervoer

VCA Koeriers Arnhem – Maarten

Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Ik zoek een ervaren kracht

Ervaren en flexibele krachten voor uw organisatie

Flexibele krachten inhuren automotive actief65+

Goederentransport -en personenvervoer

Bent u op zoek naar koeriers, chauffeurs, bijrijders, privéchauffeurs, valet parkers, heftruckchauffeurs of andere logistiek medewerkers? Met een uitgebreid bestand aan kandidaten helpen wij uw organisatie aan flexibele krachten. Wij bieden kundige kandidaten met jarenlange ervaring en de juiste certificaten.

Schoonmaak werk voor senioren

Schoonmakers/klusjes

Zoekt u ondersteuning voor bijvoorbeeld schoonmaak of onderhoudswerk? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn thuis in uw branche en stellen binnen korte termijn geschikte kandidaten aan u voor. Wij bemiddelen door heel Nederland voor zowel tijdelijke als permanente functies.

Receptie uitzendbureau 65plus

Receptie en hosting

Receptionisten, gastheren, gastvrouwen, telefonisten of portiers. Of het nu gaat om eenvoudig of hooggeschoold werk, wij brengen u in contact met de ideale kandidaat in uw regio. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd en betrokken en wij helpen u aan een flexibele oplossing.

Actief65+ thuis in alle branches

Bekijk alle cases