Ik zoek een ervaren kracht

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht met een nette uitstraling”

Groen Compleet – Arjan – Eigenaar

Waarom kiezen voor Actief65+?

”Flexibiliteit en kennis van de regio, een meerwaarde voor onze dienstverlening”

Coöperatie Parkeerservice – Asja Krist

Flexibele, ervaren krachten

Veel bedrijven zitten met werkzaamheden waarvoor ze liever geen vaste kracht inhuren. Voor dat soort werk (parttime, onregelmatig of oproepbasis) zijn 65-plussers een uitkomst. En ze zijn niet alleen flexibel, maar ook betrouwbaar, serieus en vakkundig.

Efficiënte werkwijze

Actief65+ beheert een database van meer dan 50.000 kandidaten, in alle branches én in alle regio’s. Wij bemiddelen zonder vestiging of buitendienst. Onze werkwijze:

  • u geeft uw vacature door en omschrijft de werkzaamheden
  • wij screenen kandidaten op ervaring, expertise en beschikbaarheid
  • u ontvangt de profielen van een aantal geschikte kandidaten
  • u kiest met wie u wilt kennismaken; wij regelen een gesprek

Aantrekkelijke tarieven

Na de plaatsing van de juiste kandidaat verzorgen wij het papierwerk en de verloning. We kunnen aantrekkelijke uurtarieven hanteren, omdat voor AOW-gerechtigden geen sociale premies meer afgedragen hoeven te worden. Voor de beloning van de uitzendkracht zijn wij wel gebonden aan het minimumloon en aan de cao van het inlenende bedrijf.

In ons uurtarief zitten alle kosten die wij voor de uitzendkracht moeten maken – zoals vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim – behalve eventuele reiskosten en btw. Verder zijn er geen verborgen kosten. Actief65+ is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU en voldoet aan de gestelde eisen.

Ik zoek een ervaren kracht

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland
Ik zoek een ervaren kracht
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 50.000 vakkundige kandidaten in ons bestand
  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Ik zoek een ervaren kracht

Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

Wij werken met aantrekkelijke tarieven

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

interview frank sjouwerman review 65plus

Frank (72), administrateur via Actief65+

“Oorspronkelijk ben ik boekhouder, maar ik heb 22 jaar mijn eigen horecabedrijf gehad in Amsterdam. Toen ik 66 was, heb ik de zaak verkocht. Ik ben vrij snel weer aan het werk gegaan, om niet achter de geraniums te hoeven zitten en om onder de mensen te blijven. Op dit moment werk ik één dag in de week als administrateur. Ik werk nu een jaar of acht via Actief65+ en ben met hen in contact gekomen via een advertentie in de krant. Ik heb mij online ingeschreven en na ruim een
maand kon ik weer aan het werk.”Lees meer…

Ik zoek een ervaren kracht

Ervaren en flexibele krachten voor uw organisatie

Flexibele krachten inhuren automotive actief65+

Personen- en goederenvervoer

Bent u op zoek naar koeriers, (privé)chauffeurs, bijrijders, valet parkers, heftruckchauffeurs of andere logistiek medewerkers? Met een uitgebreid bestand aan gemotiveerde kandidaten helpen wij u aan flexibele krachten. Wij bieden kundige kandidaten met jarenlange ervaring én de juiste certificaten.

Schoonmaak werk voor senioren

Schoonmaakwerk en klein onderhoud

Zoekt u ondersteuning voor bijvoorbeeld schoonmaak- of onderhoudswerk? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij kunnen op korte termijn geschikte kandidaten aan u voorstellen die thuis zijn in uw branche. Actief65+ bemiddelt in alle regio’s voor zowel tijdelijke als permanente functies.

Receptie uitzendbureau 65plus

Receptiewerk en hosting

Receptionisten, gastheren, gastvrouwen, telefonisten of portiers. Of het nu gaat om eenvoudig of hooggeschoold werk, Actief65+ helpt u aan een flexibele oplossing. Wij brengen u in contact met de ideale kandidaat in uw regio: onze uitzendkrachten zijn klantvriendelijk en zeer gemotiveerd.

Actief65+ thuis in alle branches

Bekijk alle cases