>Werkgevers
Werkgevers2018-10-16T10:30:20+00:00

Op zoek naar een ervaren en flexibele kracht?

Meer informatie

Hoe het begon

In 2001 zijn wij gestart met ons uitzendbureau voor 65-plussers. Waren wij de eerste? Nee, er bestonden al twee grote bureaus voor deze doelgroep. Deze waren gevestigd in de grote steden en boden alleen dáár mogelijkheden voor bedrijven en werknemers. Zeker 75% van de AOW-ers woonde buiten die grote steden. Zij vielen bij hen buiten de boot. Deze situatie is bij deze bureaus nog altijd ongewijzigd.

In onze visie maakt het niet uit waar het bedrijf zich bevindt of waar de werknemer woont, wij werken door heel Nederland, zowel in de grote steden als in het landelijk gebied.

Zien bedrijven de mogelijkheden van 65-plussers nogal eens over het hoofd, wij schudden ze graag wakker om te laten zien wat een keur aan ervaren, flexibele, enthousiaste en betrouwbare mensen voor hen klaar staat. En met succes, het aantal geslaagde matches tussen bedrijven en AOW-ers groeit gestaag.

Centraal kantoor

Wij werken vanuit één centraal kantoor. Via e-mail en telefoon onderhouden wij contact met zowel de bedrijven als de ingeschreven werkzoekenden. Wij nodigen mensen niet uit om langs te komen, hoe gezellig dat ook is. Dat werkt snel, het stelt ons in staat heel Nederland te bedienen en het scheelt aanzienlijk in onze kosten. Meer dan 50.000 kandidaten staan bij ons te trappelen om te werken en circa 10.000 opdrachtgevers horen reeds tot onze klantenkring. Een contact tussen bedrijf en werknemer komt dan ook snel tot stand.

Werkwijze

Van bedrijven weten wij voor welke werkzaamheden zij mensen nodig hebben. Van werkzoekenden die bij ons ingeschreven staan, weten wij het aantal beschikbare uren en dagen. Ook werkervaring en eventuele wensen staan genoteerd. Uit een aantal potentiële kandidaten selecteren wij de meest geschikte persoon. Daar nemen we telefonisch contact mee op en bij een positieve reactie regelen wij een kennismakingsgesprek met het bedrijf.

Tarieven

Actief 65+ is aangesloten bij de NBBU, voldoet aan de gestelde eisen en werkt volgens hun Algemene Voorwaarden. Het cao-loon van het inlenend bedrijf is bindend. Het uurtarief start vanaf € 17,50 voor ongeschoold werk en vanaf € 25,00 voor hooggeschoold werk. Exclusief btw en eventuele reiskosten, inclusief alle overige kosten zoals vakantiedagen, vakantiegeld, kortverzuim en dergelijke.

Onze missie, kort en bondig

Elke actieve 65-plusser helpen aan werk, waar ook in Nederland. Wij werken hard en met plezier om zoveel mogelijk geslaagde bemiddelingen tussen bedrijven en werkgrage plussers tot stand te brengen. Met bedrijven hebben wij telefonisch contact, werkzoekenden schrijven zich per e-mail in. Onze bemiddelingskosten houden wij in de hand door het voorkomen van onnodige overhead. Eén centraal kantoor en verder no nonsens. Deze low-budget werkwijze doet absoluut geen concessies aan kwaliteit. Tevredenheid bij alle partijen is de kers op onze taart.

Plaats vacature

U bent op zoek naar ervaren werknemers?

Wij hebben kandidaten voor u in heel Nederland

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland
Plaats vacature

Dit vinden onze kandidaten van hun opdrachtgevers

uitzendbureau-interview

Jacques – (68)

Toen ik AOW-gerechtigd werd, ben ik gewoon doorgegaan met werken. Ik ben alleen en ik wil graag onder de mensen blijven. Ik kon bij hetzelfde bedrijf blijven werken en mijn werkgever gaf aan dat ik dit via Actief65+ kon doen. Volgens de nieuwe regeling werk ik nu minder uren maar blijf ik toch actief.

Actief 65+ heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met verschillende bedrijven. 
Een greep uit onze klanten:

werkgevers