Werk voor senioren

Toen u nog aan het werk was kwam u waarschijnlijk makkelijk in contact met leuke collega’s. Wanneer u met pensioen gaat kan het echter lastiger zijn om sociale contacten op te bouwen en te laten standhouden. Mist u de gezelligheid van collega’s op het werk? Parttime werken als gepensioneerde kan de oplossing zijn! Weer aan het werk gaan als senior zorgt dat u actief blijft en uw sociale leven weer een oppepper geeft! Actief 65+ heeft zorgt ervoor dat u bijverdiend als gepensioneerde.

Meer dan 50.000 senioren een bijbaan na pensioen

U bent 65 plus en heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Veel senioren bevinden zich in dezelfde situatie. Wel 50.000 andere 65-plussers zijn opzoek naar een bijbaan na hun pensioen. Niet alleen de baan, maar ook het vinden van gezelligheid van collega’s en leeftijdgenoten is een reden dat ze zich bij uitzendbureau Actief 65 plus ingeschreven hebben. Wij bieden werk voor senioren. Wanneer u via ons platform een baan vindt zult u makkelijk in contact komen met andere 65-plussers op zoek naar sociale contacten. Daarnaast heeft u een baan die past bij al uw voorkeuren Win-win!

Voordelen van doorwerken na uw pensioen

Terwijl u aan het werk was, was u misschien ook actief buiten uw baan om. Uw collega’s, familie en de mensen die u ontmoet met deze activiteiten zorgden voor een fijn sociaal leven. Maar naarmate u ouder wordt kan het lastiger zijn verder te moeten reizen of neemt u snel te veel hooi op uw vork met al deze activiteiten. Kortom:

  • Sociale contacten op doen na uw pensioen
  • Leuk werk uitvoeren
  • Gezelligheid
  • Een leuk zakcentje

Een parttimebaan zorgt ervoor dat u twee vliegen in een klap slaat: u verdient bij na uw pensioen en ontmoet gezellige mensen dichtbij huis!

Doorwerken na de AOW gerechtigde leeftijd

Actief65+ is een senior uitzendbureau voor 65-plussers met een groot aanbod aan vacatures voor senioren. Laat ons weten wat voor werk u zoekt en in welke regio en wij gaan op zoek naar die leuke baan voor u! Schrijf u nu vrijblijvend in. Met ons werk voor senioren komt u makkelijk in contact met andere 65 plus collega’s. Wie weet wat daar voor goede vriendschap uit kan ontstaan!

Sociale contacten opdoen
Inschrijven als kandidaat
Ik zoek een ervaren kracht