Toen u nog aan het werk was kwam u waarschijnlijk makkelijk in contact met leuke collega’s. Wanneer u met pensioen gaat kan het echter lastiger zijn om sociale contacten op te bouwen en te laten standhouden. Mist u de gezelligheid van collega’s op het werk? Parttime werken als gepensioneerde kan de oplossing zijn! Weer aan het werk gaan als senior zorgt dat u actief blijft en uw sociale leven weer een oppepper geeft! Actief 65+ heeft zorgt ervoor dat u bijverdiend als gepensioneerde.

Meer dan 60.000 senioren een bijbaan na pensioen

U bent 65 plus en heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Veel senioren bevinden zich in dezelfde situatie. Wel 60.000 andere 65-plussers zijn opzoek naar een bijbaan na hun pensioen. Niet alleen de baan, maar ook het vinden van gezelligheid van collega’s en leeftijdgenoten is een reden dat ze zich bij uitzendbureau Actief 65 plus ingeschreven hebben. Wij bieden werk voor senioren. Wanneer u via ons platform een baan vindt zult u makkelijk in contact komen met andere 65-plussers op zoek naar sociale contacten. Daarnaast heeft u een baan die past bij al uw voorkeuren Win-win!

Voordelen van doorwerken na uw pensioen

Terwijl u aan het werk was, was u misschien ook actief buiten uw baan om. Uw collega’s, familie en de mensen die u ontmoet met deze activiteiten zorgden voor een fijn sociaal leven. Maar naarmate u ouder wordt kan het lastiger zijn verder te moeten reizen of neemt u snel te veel hooi op uw vork met al deze activiteiten. Kortom:

 • Sociale contacten op doen na uw pensioen
 • Leuk werk uitvoeren
 • Gezelligheid
 • Een leuk zakcentje

Een parttimebaan zorgt ervoor dat u twee vliegen in een klap slaat: u verdient bij na uw pensioen en ontmoet gezellige mensen dichtbij huis!

Doorwerken na de AOW gerechtigde leeftijd

Actief65+ is een senior uitzendbureau voor 65-plussers met een groot aanbod aan vacatures voor senioren. Laat ons weten wat voor werk u zoekt en in welke regio en wij gaan op zoek naar die leuke baan voor u! Schrijf u nu vrijblijvend in. Met ons werk voor senioren komt u makkelijk in contact met andere 65 plus collega’s. Wie weet wat daar voor goede vriendschap uit kan ontstaan!

Bent u op zoek naar werk?

Wij hebben vacatures bij u in de regio.

Kandidaten door heel Nederland

  Bent u niet AOW gerechtigd, maar wel van plan om te blijven werken na uw pensioen? Schrijf u alvast in bij Actief65+. Reeds 60.000 gingen u voor.

  60.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Aart Meester - Aeon Plaza Hotels

  Rita (71) lunchmedewerkster bij Tommy Tomato

  ”Tot mijn 67e heb ik bij het UWV gewerkt op de afdeling Werkloosheidswet als claimbeoordelaar. Dit heb ik 26 jaar gedaan, tot aan mijn pensioenleeftijd. Ik merkte al snel dat thuiszitten niets voor mij is, ik ben graag bezig. Via zoeken op Internet ben ik bij Actief65+ terechtgekomen. Ik werk nu als lunchmedewerkster bij Tommy Tomato in Haarlem. Twee dagen in de week, s’ morgens en s’ middags een paar uurtjes. Ik doe dit met heel veel plezier. Om kinderen gezonde vegetarische lunches met veel groente te leren eten breng ik warme lunches naar basisscholen. Ik zie het enthousiasme van de kinderen en dit maakt mij heel blij. Zo hou ik contact met allerlei mensen, van jong tot oud.”

  Jumbo klant actief65plus

  Willy (68), bezorger via Actief65+

  ”Op mijn 58e ben ik vanwege een reorganisatie gestopt met mijn werk als boekhouder. Het leek me na een tijdje toch wel leuk om weer aan het werk te gaan. Ik werk op dit moment als bezorgster. Het aantal dagen dat ik werk varieert elke week en is flexibel in te delen. Ik blijf vitaal, ben onder de mensen, draag mijn steentje bij aan de maatschappij en verdien ook nog eens een leuk zakcentje! Via een advertentie in de krant ben ik in aanraking gekomen met Actief65+ en op de website heb ik me bij het uitzendbureau ingeschreven. Na ongeveer anderhalve maand kon ik op gesprek komen bij het bedrijf. Het klikte meteen en ik kon direct aan de slag!”

  Inschrijven als AOW-er

  Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.