Ik zoek een ervaren kracht

Gemotiveerde medewerkers

Focus op uw core business

Behoud van kennis en kunde

“Actief65+ hielp mij aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling.”

Danny, garagehouder in Utrecht

Flexibel & ervaren personeel in de automotive branche

“Ze zijn flexibel en kennen de regio: dat is een meerwaarde voor onze service.

Asja Krist, Coöperatie Parkeerservice

Actief65+ is dé uitzendspecialist van medewerkers voor de automotive branche, met opdrachtgevers in alle regio’s van Nederland. Doordat onze opdrachtgevers 65-plussers inzetten, hoeven ze hun klanten geen ‘nee’ te verkopen. Klusjes die gewoonlijk blijven liggen, worden snel en secuur opgepakt. Ideaal voor garagehouders, die zich zo kunnen focussen op hun core business.

Medewerkers transport & logistiek

Onze uitzendkrachten in de automotive branche zijn chauffeurs in hart en nieren: ze zijn gek op autorijden en afwisseling. Ook zijn ze flexibel, enthousiast en betrouwbaar. Door hun jarenlange rijervaring én kennis van de omgeving brengen ze auto’s, personen en goederen vlot en veilig van A naar B. Overigens werken onze 65-plussers in deze branche niet alleen als koeriers, chauffeurs, bijrijders, privéchauffeurs en monteurs, maar bijvoorbeeld ook als schoonmaakhulp of receptionist.

“Bij Actief65+ melden zich regelmatig gepensioneerde chauffeurs en monteurs. 65-plussers die hun ervaring en passie nog graag een tijdje voortzetten. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Céline, salesmedewerker Actief65+

‘Auto’s van A naar B brengen’

Hieronder de ervaring van garagehouder Danny, die vooral particuliere klanten uit de omgeving Utrecht bedient. Zijn bedrijf groeit, onder andere door de recente komst van een zakelijke klant met een aantal bedrijfswagens.

“Met alleen mijn vaste medewerkers red ik het niet meer. Ik had iemand nodig die de auto’s van A naar B brengt en zo nu en dan wat onderhoud aan de auto’s verricht. Daarnaast wilde ik meer service bieden door vaker buiten kantoortijden open te zijn. Veel klanten vinden het prettig om ook in de avonden en weekenden geholpen te kunnen worden. Ik zocht dus een ervaren medewerker die op uiteenlopende tijden beschikbaar is en een dienstverlenende mentaliteit heeft. Van een lokale ondernemer kreeg ik de gouden tip om contact op te nemen met Actief65+.”

Actief65+ in de automotive branche

Actief65+ is de de uitzendspecialist van medewerkers voor de automotive branche. Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland. Wij werken o.a. samen met Vervoer Centrale Arnhem, A-Point en Parkeerservice Alkmaar. Hier werken 65-plussers niet alleen als  koeriers, chauffeurs, bijrijders, privé chauffeurs en monteurs, maar bijvoorbeeld ook als schoonma(a)k(st)er of baliemedewerk(st)er.

Bel mij terug

Wilt u dat wij u terugbellen voor vrijblijvend advies op maat over het inzetten van 65-plussers?

  Gemotiveerde medewerkers

  Actieve 65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, enthousiast en flexibel inzetbaar.

  Focus op uw core business

  Werving, selectie en verloning doen wij. Wat u regelt? Werk voor een 65-plusser.

  Haal waardevolle kennis in huis

  Onze uitzendkrachten beschikken over jarenlange ervaring en kennis van uw branche.

  Plaats zoekopdracht
  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 50.000 vakkundige kandidaten in ons bestand
  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
  Ik zoek een ervaren kracht

  Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

  Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo

  Jumbo Purmerend – Mark Bakker

  Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  vca vervoer

  VCA Koeriers Arnhem – Maarten

  Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Ik zoek een ervaren kracht

  Actief65+ thuis in alle branches

  Bekijk alle cases