Ik zoek een ervaren kracht

Gemotiveerde medewerkers

Focus op uw core business

Behoud van kennis en kunde

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling”

Garagehouder – Danny – Eigenaar

Flexibel & ervaren personeel in de automotive branche

”Flexibiliteit en kennis van de regio, een meerwaarde voor onze dienstverlening”

Coöperatie Parkeerservice – Asja Krist

De uitzendkrachten van Actief65+ die werkzaam zijn in de automotive zijn gek op autorijden en afwisseling. Ze zijn flexibel, enthousiast en betrouwbaar. Het zijn chauffeurs in hart en nieren, met een grote passie voor de branche. Door hun jarenlange rijervaring brengen ze auto’s, personen en materialen vlot en veilig van A naar B.

Auto’s van A naar B Brengen

Een garagehouder in Utrecht heeft met name particuliere klanten uit de omgeving. Twee jaar geleden is hij begonnen als zelfstandige. Zijn bedrijf groeit, onder andere door de recente komst van een zakelijke klant met een aantal bedrijfswagens.

“Met alleen mijn vaste medewerkers red ik het niet meer. Ik had iemand nodig die de auto’s van A naar B brengt en zo nu en dan wat onderhoud aan de auto’s pleegt. Daarnaast wilde ik meer service bieden door vaker buiten kantoortijden open te zijn. Veel klanten vinden het prettig om ook in de avonden en weekenden geholpen te kunnen worden. Ik zocht dus een ervaren medewerker die op uiteenlopende tijden beschikbaar is en een dienstverlenende mentaliteit heeft. Van een lokale ondernemer kreeg ik de tip om contact op te nemen met Actief65+.”
Garagehouder Danny.

Transport & logistiek personeel

Door de inzet van 65-plussers hoeven onze opdrachtgevers geen ‘nee’ te verkopen aan hun klanten. Vanzelfsprekend wordt er vlotte en uitstekende service geboden. Klusjes die normaliter vooruitgeschoven worden blijven niet liggen en worden direct secuur opgepakt. Ideaal voor de garagehouders, zo kunnen zij zich focussen op hun core business.

“Bij Actief65+ melden zich regelmatig gepensioneerde chauffeurs en monteurs. 65-plussers die hun ervaring en passie nog graag een tijdje voortzetten. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Celine, Actief65+

Actief65+ in de automotive branche

Actief65+ is de de uitzendspecialist van medewerkers voor de automotive branche. Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland. Wij werken o.a. samen met Vervoer Centrale Arnhem, A-Point en Parkeerservice Alkmaar. Hier werken 65-plussers niet alleen als  koeriers, chauffeurs, bijrijders, privé chauffeurs en monteurs, maar bijvoorbeeld ook als schoonma(a)k(st)er of baliemedewerk(st)er.

Bel mij terug

Wilt u dat wij u terugbellen voor vrijblijvend advies op maat over het inzetten van 65-plussers?

  Gemotiveerde medewerkers

  65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, enthousiast en zeer flexibel inzetbaar.

  Focus op uw core business

  Werven, selecteren en verlonen regelen wij. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

  Behoud van kennis en kunde

  U haalt waardevolle kennis in huis. 65 plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

  Plaats zoekopdracht
  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Onze uitzendkrachten staan door heel Nederland gereed voor u
  • Meer dan 50.000 ervaren kandidaten in ons bestand
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
  Ik zoek een ervaren kracht

  Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

  Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo

  Jumbo Purmerend – Mark Bakker

  Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  vca vervoer

  VCA Koeriers Arnhem – Maarten

  Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Ik zoek een ervaren kracht

  Actief65+ thuis in alle branches

  Bekijk alle cases