Veelgestelde vragen

Als uitzendbureau voor plussers beantwoorden we u vragen over werken als en met AOW-gerechtigde kandidaten graag. Onderstaand overzicht geeft antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Veelgestelde vragen door kandidaten

Ik heb nog geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen. 

Controleer uw spambox of neem contact op via receptie@actief65plus.nl

Ik heb nog geen reactie ontvangen na de bevestiging van mijn inschrijving.

Goed om te horen dat u zich heeft ingeschreven. Wij doen ons best om iedereen van passend werk te voorzien. Wij nemen contact met u op zodra wij iets hebben gevonden in uw regio. 

Ik ben 65, waarom kan ik mij niet inschrijven?

U kunt zich inschrijven vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd. Zoals u ongetwijfeld weet is deze leeftijd omhoog gegaan.

Wat voor soort opdrachten kan ik vinden via Actief65+?

Actief65+ biedt verschillende soorten opdrachten voor alle kandidaten. De beschikbare opdrachten bevinden zich in verschillende beroepsgroepen. Er zijn klussen beschikbaar voor zowel fulltime, parttime als op oproepbasis.

Bieden jullie alleen opdrachten aan in de Randstad?

Nee, wij werken landelijk en hebben opdrachten beschikbaar in alle provincies. 

Wanneer betaalt Actief65+ aan de kandidaten (betaaldata)?

Onze kandidaten werken op uitzendbasis. Dit betekent dat alleen de gewerkte uren worden uitbetaald rond de 10e van de maand.

Is thuiswerken ook een optie?

Nee het is niet mogelijk om thuis te werken. In hele uitzonderlijke gevallen kan er vanuit huis worden gewerkt. Meestal prefereert de opdrachtgever werken op locatie.

Inschrijven als kandidaat

Veelgestelde vragen door opdrachtgevers

Is uitzendbureau Actief65+ aangesloten bij een branchevereniging?

Actief65+ is aangesloten bij de NBBU en werkt dan ook volgens de algemene voorwaarden van de NBBU. Dit betekent dat ons uitzendbureau voldoet aan de eisen die door de NBBU aan de organisatie gesteld worden maar ook dat we gebonden zijn aan een minimumloon voor uitzendkrachten.

Is uitzendbureau Actief65+ betrouwbaar?

Om kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen worden alle NBBU leden jaarlijks gescreend. Leden worden o.a. getoetst op de juistheid en volledigheid van de administratie en de afdracht van Loonbelasting en Omzetbelasting. Ook de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht in het kader van de Wet op de Identificatieplicht behoort tot de controles . Hiernaast gelden verschillende wetten en regels, die binnen het toetsingskader van deze norm vallen. Uitzendbureau Actief65+ voldoet op alle onderdelen aan de gestelde eisen en dat betekent dat wij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Actief65+?

De algemene voorwaarden voor het ter beschikkingstellen van uitzendkrachten van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) zijn van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn via de volgende link als PDF-bestand te downloaden van de NBBU-website: Download Algemene Voorwaarden NBBU

Ik zoek een ervaren kracht

Actief65+ thuis in alle branches

Bekijk alle cases