Neem contact op

Onze algemene gegevens

Hoofdkantoor
ACTIEF65
 
Prinsengracht 735
1017 JX Amsterdam
T: 088 65 66 000
info@actief65plus.nl
kvk: 34303463
Aangesloten bij de NBBU

Contact

 
Jack Wiebenga

Jack Wiebenga

Directeur

Na een studie economie 10 jaar les erin gegeven. Daarna een uitgeverij begonnen van examenbundels en leerstofsamenvattingen. Na 20 jaar de uitgeverij verkocht en met Norbert een uitzendbureau voor 65-plussers begonnen. Een erg interessante markt waarin wij een uniek concept bedacht hebben. Erg bevredigend werk voor een doelgroep waar ik inmiddels zelf ook toebehoor.

Norbert Plotske

Norbert Plotske

Manager

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Actief65+. Het is fantastisch om te zien hoe Actief65+ in de jaren is gegroeid. Het is nog steeds een uitdaging om een goede match te maken tussen opdrachtgever en uitzendkracht.

Paul Kerkhoff

Paul Kerkhoff

Intercedent

Na wereldburger, vaste grond, leidinggevend, adviseur, commercieel tot aan pensioen daarna callcenter met dezelfde competenties, mijn devies, verder gaan met genieten van werk en vrije tijd.

Rob Kabel

Rob Kabel

Intercedent

Ik werk met heel veel plezier bij Actief65+. Daarnaast heb (en had) ik ook hobbies. Nu zeilen, skiën, Italië, sauna en zwemmen en voorheen ook rugby (eerst spelen later referee) en hardlopen. Verder ben ik heel gek met mijn kleindochter Micky van 3½ jaar.

Gerda van Cappellen

Gerda van Cappellen

Klantcontact

Sinds februari 2008 werkzaam bij Actief65+. 40 jaar ervaring in de reis- en internationale evenementen-branche. Binnen Actief65+ verantwoordelijk voor het opnemen en uitwerken van vacatures. Cultuurliefhebber, als vrijwilliger actief in het theater.

Sandra Carter

Sandra Carter

Receptioniste / Administratief medewerkster

Met 11 jaar ervaring in de uitzendbranche in verschillende functies van telefoniste tot administratief medewerkster, maak ik sinds oktober 2010 deel uit van het team van Actief65+. De doelgroep spreekt mij erg aan en ik doe het werk dan ook met veel plezier.

Judith Wiebenga

Judith Wiebenga

Financiƫle administratie

Ik ben sinds 2002 actief bij Actief65+. Het verzorgen van de salarisafrekeningen voor de uitzendkrachten en het factureren naar de opdrachtgevers was toen een taak die ik op part-time basis goed kon vervullen. Inmiddels is dit, door de enorme groei van Actief65+, op part-time basis niet meer mogelijk en assisteer ik Marinella bij haar werkzaamheden op de financiële administratie.

Marinella Setro

Marinella Setro

Financiƫle administratie

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Actief65+ waar ik het erg naar mijn zin heb. Een leuke, actieve en vriendelijke doelgroep. Naast mijn werkzaamheden bij Actief65+ volg ik een opleiding boekhouden. Ik hoor 65-plussers soms tegen me zeggen: "ik wil nog alles uit het leven halen" of "carpe diem" en dat probeer ik elke dag!

Mirjam Moolenaar

Mirjam Moolenaar

Administratief Medewerkster

Na verschillende administratieve banen, en een ‘uitstapje’ van 6 jaar naar de Dominicaanse Republiek, werk ik nu sinds juni 2011 bij Uitzendbureau Actief65+. Vind het een leuke en interessante doelgroep. Heb fijne collega’s en administratief is het voor mij ook zeker nog een uitdaging!

Gerard Oostendorp

Gerard Oostendorp

Intercedent

Na een leuke en veelzijdige carrière in o.a. de horeca, hotellerie en later als verkoopmanager, vind ik het nog steeds leuk om met mensen te werken en aan de telefoon prettige gesprekken met hen te voeren om van daaruit te bekijken of we een geschikte baan kunnen vinden.