Ik zoek een ervaren kracht
Nu inschrijven als kandidaat

Cases

Wat werkgevers over Actief65+ zeggen

“De 65-plussers zijn sociaal en dat werkt perfect.”

Sander van Dopperen – Altermedia

“Voor ons staat Actief65+ op
nummer 1.”

Maarten Friederichs – VCA Koeriers

Review Altermedia

Altermedia, een nationale aanbieder van diverse in- en outdoor mediatypen kwam in contact met Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. Ze zochten betrouwbare, flexibele uitzendkrachten voor de kleinere klussen. Altermedia wisselt tweewekelijks reclamepanelen in zo’n 1.200 horecagelegenheden verspreid door Nederland, in grote en kleine steden. Om dit te realiseren werken ze veel met uitzendkrachten, met name met studenten en met 65-plussers via Actief65+. Sander van Dopperen, distributiemanager van Altermedia: “Juist voor de kleine steden kiezen we uitzendkrachten van Actief65+. Dat gaat om klussen van een paar uurtjes en dat sluit goed aan bij wat deze uitzendkrachten voor ogen hebben. Studenten zijn over het algemeen wat sneller dus die zetten we vooral in op de grote steden. De 65-plussers zijn socialer en dat werkt perfect voor onze kleine rondes.”
Sander van Dopperen

Review VCA Koeriers Arnhem

Maarten Friederichs,  eigenaar van VCA Koeriers schakelt regelmatig Actief65+ in, de uitzendspecialist voor senioren. “Uitzendkrachten in deze leeftijdscategorie blijken goed samen te gaan met onze branche,” vertelt Friederichs. VCA koeriers heeft vaak ad-hoc en op onregelmatige tijden mensen nodig. “Onze uitzendkrachten via Actief 65+ gaan daar heel flexibel mee om. Ze combineren privé en werk heel makkelijk en zien iedere oproep als een extraatje.” VCA werkt met meerdere uitzendorganisaties, maar voor hen staat Actief65+ op nummer 1 wat betreft gebruiksgemak. “Ik geef liever een persoonlijke instructie voor een opdracht, niet via een online portal. Bij Actief65+ kan dat. En voor een goede prijs hebben we uitstekende uitzendkrachten, zonder ons voor langere tijd te hoeven vastleggen.” VCA Koeriers is erg positief over de mentaliteit van de uitzendkrachten van Actief65+. ”We horen mensen onder de pensioenleeftijd vaak zeggen dat ze móeten werken, terwijl 65-plussers juist wíllen werken.”
Maarten Friederichs

Ik zoek een ervaren kracht
Inschrijven als kandidaat

Wij werken bij u in de regio

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland

Waarom kiezen werkgevers voor Actief65+?

  • Onze uitzendkrachten werken door heel Nederland
  • Meer dan 50.000 ervaren kandidaten in ons bestand
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Ik zoek een ervaren kracht

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Inschrijven als kandidaat

“Via Actief65+ kregen we in no time geschikte kandidaten.”

Barbara Bolt – Boon Administratie

Wij werken bij u in de regio

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland

Review Boon Administratie

Bij Boon Administratie in Bussum zochten ze een ervaren en flexibele uitzendkracht. Iemand die meteen kon beginnen én makkelijk om kon gaan met wisselende werkweken. Ze kozen voor Actief 65+, de uitzendspecialist voor senioren. Barbara Bolt, mede eigenaar van Boon Administratie: “Ten opzichte van de grote uitzendbureaus zijn de kosten bij Actief65+ een stuk lager en is de dienstverlening adequaat. Die ervaring, in combinatie met het resultaat van de werving, maakt dat we heel tevreden zijn met onze keuze voor Actief65+.” Inmiddels werkt Boon met een vaste uitzendkracht. Bolt: “Hij weet van de hoed en de rand, denkt mee en is flexibel. Als wij bijvoorbeeld even wat minder werk voor hem hebben, dan vindt hij dat prima.” Volgens Bolt heeft deze flexibiliteit te maken met een bepaalde rust die 65-plussers hebben. “Onze uitzendkracht heeft minder de ambitie om hogerop te komen, maar doet vooral wat nodig is. Een werkmentaliteit die ons goed bevalt.”
Barbara Bolt

Review Jumbo Purmerend

Bij de Jumbo in Purmerend werven ze makkelijk scholieren, maar op korte termijn een ervaren kracht vinden, blijkt niet zo eenvoudig. Dan bellen ze Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. Bij de Jumbo zijn inmiddels verschillende uitzendkrachten geplaatst, tot grote tevredenheid van Mark Bakker, eigenaar van de supermarkt: “Door hun kennis en ervaring lopen onze uitzendkrachten van Actief65+ niet zo gauw in honderd sloten tegelijk. Ze denken mee, wegen situaties zorgvuldig af en ze komen makkelijk naar je toe. En niet onbelangrijk: ze zijn enthousiast.” Bakker vindt het prettig dat hij zo min mogelijk belast wordt met de administratieve afwikkeling. Het systeem van Actief65+ zorgt ervoor dat hij op een makkelijke manier een extra ervaren kracht kan inzetten, zonder dat het hem veel tijd kost. Sinds enige tijd heeft de Jumbo een vaste uitzendkracht: een betrokken en ervaren dame uit de buurt. “Een bekend gezicht voor onze klanten is voor onze plaatselijke supermarkt van grote waarde”.
Mark Bakker

Ik zoek een ervaren kracht
Inschrijven als kandidaat

Actief65+ thuis in alle branches

werkgevers

“Via Actief65+ kregen we een uitzendkracht met een keurige uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Arjan – Groen Compleet

“Uitzendkrachten van Actief65+ zijn hoger opgeleid, ervaren en tevreden met het werk dat er voor ze is.”

Asja Krist – Parkeerservice Alkmaar

Review Groen Compleet

Arjan, eigenaar van Groen Compleet, zocht een uitzendkracht voor bezorg- en ophaalwerk. Actief65+, de uitzendspecialist van senioren, benaderde hem precies op het goede moment. Arjan: ”Er was meteen iemand beschikbaar: een uitzendkracht met een keurige uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De inzet en samenwerking was vanaf het begin perfect. Ik zou nog wel twee vergelijkbare uitzendkrachten kunnen gebruiken. Ik ben zeer tevreden over onze uitzendkracht van Actief65+. Hopelijk blijft hij nog een paar jaar voor ons werken.”
Arjan

Review Parkeerservice Alkmaar

Asja Krist, coördinator bij Coöperatie Parkeerservice in Alkmaar, geeft leiding aan onder andere uitzendkrachten van Actief 65+, de uitzendspecialist voor senioren. Van te voren vroeg Krist zich af of 65-plussers wel voldoende computerervaring hebben. Krist: “Meteen werd duidelijk dat mijn vooroordeel onjuist was. We werken nu met een dame die voorheen directiesecretaresse was. Ze snapt precies hoe het werkt.”
De flexibiliteit die Krist van de jongere generatie verwachtte pakte in de praktijk anders uit. “Veel jongeren kiezen bijvoorbeeld voor een deeltijdbaan, onder andere door de combinatie met hun gezinsleven. Voor de baliefunctie in Alkmaar vind ik het belangrijk dat er een vaste fulltime kracht is, een bekend gezicht. We hebben nu een fulltime kracht die heel flexibel en betrokken is. Ze komt ook nog eens uit Alkmaar en kent de stad op haar duimpje, wat een groot voordeel is binnen haar functie. Ze gaat er vól voor. Op eigen initiatief start ze in drukke periodes om half zeven, in plaats van half negen. Ik moet haar soms zelfs wat afremmen. Die betrokkenheid is echt hartstikke leuk.”
Krist ziet het als een meerwaarde dat veel 65-plussers die nog willen werken, hoger opgeleid zijn. “Ze zijn tevreden met het werk dat er voor ze is, ook als het wat onder hun niveau is. We hebben hierdoor met onze uitzendkracht van Actief65+ veel ervaring en kennis in huis.”
Asja Krist

Ik zoek een ervaren kracht
Inschrijven als kandidaat

Wij werken bij u in de regio

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland