Wat werkgevers over Actief65+ zeggen

Boon Administraties

Boon Administratie: “Heel tevreden”

Bij Boon Administratie in Bussum zochten ze een ervaren en flexibele uitzendkracht. Iemand die meteen kon beginnen én makkelijk kon omgaan met wisselende werkweken. Ze kozen voor Actief 65+, de uitzendspecialist voor senioren. Barbara Bolt, mede eigenaar van Boon Administratie: “Ten opzichte van de grote uitzendbureaus zijn de kosten bij Actief65+ een stuk lager en is de dienstverlening adequaat. Die ervaring, in combinatie met het resultaat van de werving, maakt dat we heel tevreden zijn met onze keuze voor Actief65+.” Inmiddels werkt Boon met een vaste uitzendkracht. Bolt: “Hij weet van de hoed en de rand, denkt mee en is flexibel. Als wij bijvoorbeeld even wat minder werk voor hem hebben, dan vindt hij dat prima.” Volgens Bolt heeft deze flexibiliteit te maken met een bepaalde rust die 65-plussers hebben. “Onze uitzendkracht heeft minder de ambitie om hogerop te komen, maar doet vooral wat nodig is. Een werkmentaliteit die ons goed bevalt.”

Altermedia: “Perfect voor kleine steden”

Altermedia, een nationale aanbieder van diverse in- en outdoor mediatypen kwam in contact met Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. Ze zochten betrouwbare, flexibele uitzendkrachten voor de kleinere klussen. Altermedia wisselt tweewekelijks reclamepanelen in zo’n 1.200 horecagelegenheden verspreid door Nederland, in grote en kleine steden. Om dit te realiseren werken ze veel met uitzendkrachten, met name met studenten en met 65-plussers via Actief65+. Sander van Dopperen, distributiemanager van Altermedia: “Juist voor de kleine steden kiezen we uitzendkrachten van Actief65+. Dat gaat om klussen van een paar uurtjes en dat sluit goed aan bij wat deze uitzendkrachten voor ogen hebben. Studenten zijn over het algemeen wat sneller dus die zetten we vooral in op de grote steden. De 65-plussers zijn socialer en dat werkt perfect voor onze kleine rondes.”

Jumbo klant actief65plus

Jumbo Purmerend: “Kennis en ervaring”

Bij de Jumbo supermarkt in Purmerend werven ze makkelijk scholieren, maar op korte termijn een ervaren kracht vinden, blijkt niet zo eenvoudig. Dan bellen ze Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. Er zijn inmiddels verschillende uitzendkrachten geplaatst, tot grote tevredenheid van Mark Bakker, eigenaar van de supermarkt: “Door hun kennis en ervaring lopen onze uitzendkrachten van Actief65+ niet zo gauw in honderd sloten tegelijk. Ze denken mee, wegen situaties zorgvuldig af en ze komen makkelijk naar je toe. En niet onbelangrijk: ze zijn enthousiast.” Bakker vindt het prettig dat hij zo min mogelijk belast wordt met de administratieve afwikkeling. Het systeem van Actief65+ zorgt ervoor dat hij op een makkelijke manier een extra ervaren kracht kan inzetten, zonder dat het hem veel tijd kost. Sinds enige tijd heeft de Jumbo een vaste uitzendkracht: een betrokken en ervaren dame uit de buurt. Bakker: “Een bekend gezicht voor onze klanten is voor onze plaatselijke supermarkt van grote waarde.”

VCA Koeriers: “Goede mentaliteit”

Maarten Friederichs,  eigenaar van VCA Koeriers in Arnhem schakelt regelmatig Actief65+ in. “Uitzendkrachten in deze leeftijdscategorie blijken goed samen te gaan met onze branche,” vertelt Friederichs. VCA Koeriers heeft vaak ad-hoc en op onregelmatige tijden mensen nodig. “Onze uitzendkrachten via Actief 65+ gaan daar heel flexibel mee om. Ze combineren privé en werk heel makkelijk en zien iedere oproep als een extraatje.” VCA werkt met meerdere uitzendorganisaties, maar voor hen staat Actief65+ op nummer 1 wat betreft gebruiksgemak. “Ik geef liever een persoonlijke instructie voor een opdracht, niet via een online portal. Bij Actief65+ kan dat. En voor een goede prijs hebben we uitstekende uitzendkrachten, zonder ons voor langere tijd te hoeven vastleggen.” VCA Koeriers is erg positief over de mentaliteit van de uitzendkrachten van Actief65+. ”We horen mensen onder de pensioenleeftijd vaak zeggen dat ze móeten werken, terwijl 65-plussers juist wíllen werken.”

Groen Compleet: “Perfecte inzet en samenwerking”

Arjan, eigenaar van Groen Compleet, zocht een uitzendkracht voor bezorg- en ophaalwerk. Actief65+, de uitzendspecialist van senioren, benaderde hem precies op het goede moment. Arjan: ”Er was meteen iemand beschikbaar: een uitzendkracht met een keurige uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De inzet en samenwerking was vanaf het begin perfect. Ik zou nog wel twee vergelijkbare uitzendkrachten kunnen gebruiken. Ik ben zeer tevreden over onze uitzendkracht van Actief65+. Hopelijk blijft hij nog een paar jaar voor ons werken.”

Parkeerservice Alkmaar: “Flexibele, betrokken fulltimer”

Asja Krist, coördinator bij Coöperatie Parkeerservice in Alkmaar, geeft leiding aan onder andere uitzendkrachten van Actief 65+, de uitzendspecialist voor senioren. Van te voren vroeg Krist zich af of 65-plussers wel voldoende computerervaring hebben. Krist: “Meteen werd duidelijk dat mijn vooroordeel onjuist was. We werken nu met een dame die voorheen directiesecretaresse was. Ze snapt precies hoe het werkt.”
De flexibiliteit die Krist van de jongere generatie verwachtte pakte in de praktijk anders uit. “Veel jongeren kiezen bijvoorbeeld voor een deeltijdbaan, onder andere door de combinatie met hun gezinsleven. Voor de baliefunctie in Alkmaar vind ik het belangrijk dat er een vaste fulltime kracht is, een bekend gezicht. We hebben nu een fulltime kracht die heel flexibel en betrokken is. Ze komt ook nog eens uit Alkmaar en kent de stad op haar duimpje, wat een groot voordeel is binnen haar functie. Ze gaat er vól voor. Op eigen initiatief start ze in drukke periodes om half zeven, in plaats van half negen. Ik moet haar soms zelfs wat afremmen. Die betrokkenheid is echt hartstikke leuk.”
Krist ziet het als een meerwaarde dat veel 65-plussers die nog willen werken, hoger opgeleid zijn. “Ze zijn tevreden met het werk dat er voor ze is, ook als het wat onder hun niveau is. We hebben hierdoor met onze uitzendkracht van Actief65+ veel kennis en ervaring in huis.”

A-point groep logo

A-Point Groep: “Ruime keuze uit kandidaten”

Bij A-point Groep, een totaal-leverancier van mobiliteit, hebben ze regelmatig mensen op oproepbasis nodig voor techniek, transport en ICT. Al geruime tijd huren zij hiervoor uitzendkrachten in via Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. Benjamin Eradus, projectmanager bij A-point Groep: “Voor ons is flexibiliteit de belangrijkste reden dat we voor Actief65+ kiezen. Zij werken met een grote gevarieerde pool van ervaren uitzendkrachten. Daardoor hebben we ruime keuze uit de beschikbare kandidaten en kunnen we per klus bepalen welke 65-plusser het beste past. Die combinatie van maatwerk en flexibiliteit maakt dat we erg tevreden zijn met Actief65+ en hun uitzendkrachten.”

golfcentrum batouwe logo

Golfcentrum de Batouwe: “Sociaal en representatief”

Bij Golfcentrum de Batouwe werken ze al een aantal jaren met uitzendkrachten van Actief 65+, de uitzendspecialist voor senioren. Toen Jannes Landkroon als Hoofd Greenkeeping bij de Batouwe begon, was hij direct enthousiast over de samenwerking met de 65-plussers. Landkroon: “De uitzendkrachten van Actief65+ zijn representatief en sociaal en dat is erg belangrijk in een functie als tuinman op onze golfbaan. Daarnaast zijn het zelfstandige, harde werkers die levenservaring en diversiteit binnen onze ploeg brengen.”

Ook over de samenwerking met Actief65+ is Landkroon erg te spreken. “We hebben bij Actief65+ een vaste contactpersoon die accurate kennis heeft over ons bedrijf en de regio. Dat werkt heel prettig en daardoor kunnen we snel schakelen. De flexibiliteit van de uitzendkracht in combinatie met de uitstekende prijs waarvoor we ze kunnen inhuren, maakt ook dat we zo enthousiast en tevreden zijn”, aldus Jannes Landkroon van de Batouwe.

Medifit Breda: “Zorgvuldig én zelfstandig”

Volgens Sandra Kleine, mede-eigenaar van Fitnessclub Medifit in Breda, is het tegenwoordig lastig om een goede schoonmaakster te vinden. Sandra Kleine: “Onze ervaring is dat senioren beter en zorgvuldiger schoonmaken.” Om die reden ging Kleine gericht op zoek naar een wat oudere uitzendkracht en kwam in contact met Actief65+, de uitzendspecialist voor senioren. “Als je een uitzendbureau belt, dan wil je liever vandaag dan morgen een uitzendkracht. Bij Actief begrijpen ze dat en handelen ze daarnaar. We hadden binnen een aantal dagen een geschikte uitzendkracht waar ik heel erg tevreden over ben. Ze is zelfstandig en flexibel en vindt het bijvoorbeeld prima om iedere zaterdag te werken. Dat is voor ons een grote meerwaarde. En de uitzendkrachten van Actief65+ zijn erg betrokken en nooit ziek. Ik heb het idee dat 65-plussers werken omdat ze dat willen en er ook echt plezier in hebben”, aldus Sandra Kleine van Medifit Breda.

”Actief65+ hielp mij aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling”

Danny, Garagehouder in Utrecht

“Ze zijn flexibel en kennen de regio: dat is een meerwaarde voor onze service.”

Asja Krist, Coöperatie Parkeerservice

“De 65-plussers zijn sociaal en dat werkt perfect.”

Sander van Dopperen, distributiemanager Altermedia

“Via Actief65+ kregen we een uitzendkracht met een keurige uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.”

Arjan, eigenaar – Groen Compleet

“Voor ons staat Actief65+ op nummer 1.”

Maarten Friederichs – eigenaar VCA Koeriers

“Via Actief65+ kregen we in no time geschikte kandidaten.”

Barbara Bolt, mede-eigenaar – Boon Administratie

“Flexibiliteit is de belangrijkste reden dat we voor Actief65+ kiezen.”

Benjamin Eradus, projectmanager – A-Point Groep

“De hogeropgeleide uitzendkrachten van Actief65+ hebben veel kennis en ervaring.”

Asja Krist, coördinator – Parkeerservice Alkmaar

“Uitzendkrachten met kennis en ervaring: ze denken mee en zijn enthousiast.”

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Het is een meerwaarde dat Actief65+ accurate kennis heeft over ons bedrijf en de regio.”

Jannes Landkroon, hoofd Greenkeeping – De Batouwe

“Een uitzendkracht wil je liever vandaag dan morgen. Actief65+ regelt het.”

Sandra Kleine, mede-eigenaar – Medifit Breda

“Uitzendkracht Kees (75) is een hele fijne collega. Door zijn jarenlange ervaring is hij een echte toevoeging voor het team. Hij weet wat die moet doen en doet dat met alle passie. Wij zijn erg blij met Kees in het team, hard werken is hem niet vreemd en hij is daarbij ook nog heel flexibel inzetbaar. Een win-win situatie.”

Flore, officemanager bij Boulangerie Oscar: