Het team van Actief65+

Jack Wiebenga
Directeur

Na een studie economie, heb ik daar tien jaar les in gegeven. Daarna ben ik een uitgeverij begonnen voor examenbundels en leerstofsamenvattingen. Na 20 jaar is de uitgeverij verkocht en ben ik met Norbert een uitzendbureau voor 65-plussers begonnen. Een erg interessante markt waarin wij een uniek concept bedacht hebben. Het is erg bevredigend werk voor een doelgroep waar ik inmiddels zelf ook toebehoor.

[email protected]
+31 (0)88 – 65 66 00 2

Norbert Manager Actief65+

Norbert Plotske
Manager

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Actief65+. Het is fantastisch om te zien hoe Actief65+ in de afgelopen jaren is gegroeid. Het is nog steeds een uitdaging om een goede match te maken tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht.

Paul Kerkhoff Intercedente

Paul Kerkhoff
Intermediair

Na een leven als wereldburger, leidinggevende, adviseur en commercieel medewerker, ben ik na mijn pensioen bij een callcenter gaan werken. In dit werk kon ik al mijn competenties kwijt. Mijn devies is dan ook: geniet van je werk en vrije tijd.

[email protected]
+31 (0)88 – 65 66 00 8

Mirjam Moolenaar
Administratief Medewerkster

Na verschillende administratieve banen en een ‘uitstapje’ van zes jaar naar de Dominicaanse Republiek, werk ik nu sinds juni 2011 bij uitzendbureau Actief65+. Ik vind het een leuke en interessante doelgroep, heb fijne collega’s en administratief is het voor mij ook zeker nog een uitdaging!

[email protected]
+31 (0)88 – 65 66 00 3

Sandra Carter

Sandra Carter
Administratief / financieel medewerkster

Marinella Setro

Marinella Setro
Financiële administratie

Yvonne Wolsink

Yvonne Wolsink
Intermediair

Gerard Oostendorp

Gerard Oostendorp
Intermediair

Na een leuke en veelzijdige carrière in o.a. de horeca, hotellerie en later als verkoopmanager, vind ik het nog steeds leuk om met mensen te werken. Het is een fijne taak om aan de telefoon prettige gesprekken met hen te voeren en van daaruit te bekijken of we een geschikte baan kunnen vinden.

Michael Plotske
Marketing & Sales

Nieske Kwarten
Intermediair

Jolanda de Breuk

Jolanda de Breuk
Backoffice

Regien Haak
Administratief medewerker

Hans van den Heuvel

Hans van den Heuvel
Intermediair

voordelen uitzendbureau 65 plus

Francina Visser
Sales

Christie Davidson
Intermediair

Marjan de Nijs
Ondersteuning

oudere werknemers gezocht

Ruth Schram
PR & Marketing

Na wat omzwervingen in het buitenland en baantjes in de reisbranche, communicatie en media, ben ik sinds 2022 ook freelancend actief als intermediair. De wereld van arbeidsbemiddeling en de vaak relativerende- en authentieke houding van de 65-plussers inspireert me. Ik vind het een kick om de beste klik tussen de opdrachtgever en uitzendkracht te vinden en om alle partijen blij te maken.
[email protected]

Marrietta Meuleman
Intermediair & Vestigingsmanager

Ik werk als senior recruiter bij Actief65+, wij zijn de bindende factor tussen opdrachtgevers en uitzendkrachten. Goed inlevingsvermogen en intuïtie zijn zeer belangrijk. In deze functie ben ik op zoek naar de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Het verzamelen, screenen en beoordelen van binnenkomende vacatures en profielen, selecteren en benaderen van kandidaten aan de hand van deze profielen, het voeren van telefonische en digitale intakegesprekken en de belangen aftasten van zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Vraagbaak en gesprekspartner voor alle partijen.

Het onboarden van nieuwe collega’s behoort ook tot mijn taken. Ik doe dit met veel enthousiasme

Henk Kool
Boekhouder

Het boekhouden is een schone zaak,
En geeft deze 65plusser veel vermaak.

Nancy Huveneers
Intermediair

Fahria Aboelhafiezkhan
Intermediair