Ik zoek een ervaren kracht

”Actief65+ hielp me binnen één dag aan een betrouwbare schoonmaker.”

Anton, eigenaar van Schoonmaakbedrijf Groen

Schoonmaakwerk en klusjes

“Onze ervaring is dat senioren beter en zorgvuldiger schoonmaken.”

Sandra Kleine, mede-eigenaar Medifit Breda

Gezond en prettig werken in een schoon bedrijf

Een goede schoonmaakhulp is voor elke organisatie noodzakelijk: aandacht voor een goede hygiëne op de werkvloer is belangrijk. In een schone werkomgeving voelen medewerkers, klanten en bezoekers zich extra welkom en het verhoogt de gezondheid en productiviteit van u en uw klanten en medewerkers.

Altijd een verzorgde werkomgeving

Mogelijk heeft uw bedrijf wél een schoonmaker nodig (of iemand die kleine reparaties en andere onderhoudsklussen uitvoert) maar niet elke dag. Juist dan is een parttimer via Actief65+ een uitkomst.

Senioren zijn uitblinkers in schoonmaakwerk

Oudere werknemers beheersen het echte poetswerk: ze zijn ervaren, grondig en secuur. Onze uitzendkrachten maken schoon op uiteenlopende locaties: van scholen en kantoren tot restaurants, winkels en theaters. Ze maken korte metten met stof en vuil, dweilen vloeren, zemen ramen en poetsen alles: van toetsenbord tot trapleuning. Ze gebruiken daarbij de juiste producten en schoonmaaktechnieken. Schoonmaken is een vak apart; 65-plussers snappen dat.

“Voor mij is het meer dan gewoon schoonmaakwerk. Ik draag bij aan een schone werkomgeving en dat geeft een goed gevoel.”
Uitzendkracht Anneke (69)

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren schoonmaakkracht? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Ik zoek een ervaren kracht

Bel mij terug

Wilt u dat wij u terugbellen voor vrijblijvend advies op maat over het inzetten van 65-plussers?

  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 50.000 vakkundige kandidaten in ons bestand
  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
  Ik zoek een ervaren kracht

  Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

  Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo

  Jumbo Purmerend – Mark Bakker

  Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  vca vervoer

  VCA Koeriers Arnhem – Maarten

  Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Ik zoek een ervaren kracht

  Actief65+ thuis in alle branches

  Bekijk alle cases