Secretaresse inhuren

Secretaresse inhuren door heel Nederland

Een secretaresse inhuren zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en is de stille motor op de achtergrond van jouw bedrijf. Discretie en vertrouwelijkheid staan hoog in het vaandel, want hij of zij heeft vaak toegang tot gevoelige informatie. Bij Actief 65+ waarderen we deze kwaliteiten en koppelen we u aan onze ervaren ‘plussers’ die bekend staan om hun betrouwbaarheid en professionalisme.

Secretaresse inhuren omdat uw huidige secretaresse op een sabbatical is of een collega tijdelijk is uitgevallen? Actief 65+ biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing door het leveren van ervaren secretaresses, zonder de last van zeeën aan papierwerk of complexe procedures.

Een secretaresse inhuren bij Actief65+

Ons netwerk van professionele, ondernemende 65-plussers is snel beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Met een achtergrond in diverse branches brengen ze een schat aan ervaring mee, gekoppeld aan een sterk arbeidsethos. Onze secretaresses zijn punctueel, planmatig, en deadlinegericht, waarmee ze een kostenefficiënte en flexibele oplossing bieden voor tijdelijke of langdurige ondersteuning.

Loyale secretaresse inhuren

Actief 65+ staat synoniem voor snelle, betrouwbare ondersteuning in heel Nederland. Onze secretaresses versterken niet alleen uw team met hun ervaring en werkethiek, maar doen dit ook met een begrip van moderne kantoortechnologieën en een flexibiliteit die zo kenmerkend is voor onze plussers. Ze zijn een waardevolle aanvulling op elk team, klaar om bij te springen waar en wanneer dat nodig is.
Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren secretaresse? Neem contact met ons op of plaats vrijblijvend uw vacature. Laat Actief 65+ de ervaring en eenvoud in uw bedrijf brengen, net zoals we dat al 23 jaar doen voor meer dan 1000 ondernemers per maand. Wij zorgen voor ervaren en flexibele medewerkers, zonder gedoe.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

Marianne receptioniste bij Draeger

De kosten voor het inhuren van een secretaresse via Actief 65+ zijn concurrerend en transparant, zonder verborgen kosten. We bieden flexibele tarieven die rekening houden met de specifieke behoeften van uw bedrijf en de ervaring van de ingezette ‘plusser’. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw unieke situatie.

Een secretaresse biedt cruciale ondersteuning voor uw team door administratieve taken te beheren, de efficiëntie te verhogen en u in staat te stellen zich te concentreren op de kerntaken van uw bedrijf. Onze ervaren ‘plussers’ brengen een schat aan kennis en een ongeëvenaarde werkethiek mee, wat een unieke waarde toevoegt aan uw organisatie.

Als de traditionele rol van een secretaresse niet geheel aansluit bij wat u zoekt, biedt Actief 65+ een breed scala aan flexibele oplossingen. Dit omvat niet alleen parttime en tijdelijke ondersteuning, maar strekt zich ook uit tot het leveren van deskundige receptionisten en administratieve medewerkers. Deze professionals kunnen uw team versterken met hun specifieke vaardigheden en ervaring, aangepast aan uw unieke behoeften, of het nu gaat om klantenservice aan de receptie of om gespecialiseerde administratieve taken.

Actief 65+ beschikt over een breed netwerk van ervaren en gemotiveerde 65-plussers die klaar staan om als secretaresse te werken. Ons efficiënte matchingproces zorgt ervoor dat we snel de juiste kandidaat voor uw behoeften vinden.

Voor tijdelijke vervanging of extra ondersteuning tijdens piekperiodes kunt u bij Actief 65+ een interim secretaresse inhuren. Onze ‘plussers’ zijn flexibel en snel inzetbaar, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor interim behoeften.

Als u op zoek bent naar een ZZP-secretaresse, kunnen wij u verbinden met ervaren 65-plussers die op freelance basis werken. Ze brengen een rijke professionele achtergrond mee en bieden de flexibiliteit die u zoekt.

Voor korte projecten of tijdelijke vervanging biedt Actief 65+ toegang tot een pool van ervaren secretaresses die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Dit is een kosteneffectieve oplossing om tijdelijke behoeften aan te pakken zonder de verplichtingen van een permanente aanstelling.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 50.000 ervaren krachten
staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle
regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in
te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.