Secretaresse inhuren

Secretaresse inhuren door heel Nederland

Een secretaresse is de stille motor op de achtergrond en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Discretie en vertrouwelijkheid staan hoog in het vaandel want hij of zij heeft vaak toegang tot gevoelige informatie en moet daarom vertrouwelijkheid kunnen waarborgen.

Neemt uw secretaresse een sabbatical voor een bepaalde periode, is een collega tijdelijk uitgevallen? of is er een andere reden waarom u temporair extra capaciteit nodig heeft? Het inhuren van een secretaresse via Actief65+ is dan dé oplossing!

Een secretaresse inhuren bij Actief65+

Actief65+ beschikt over een groot netwerk van professionele ondernemende uitzendkrachten die snel beschikbaar zijn. Onze communicatief vaardige secretaresses hebben met hun brede werkachtergrond veel ervaring opgedaan in uiteenlopende branches waaronder de advocatuur, retail, corporate finance etc. 

Ze kunnen u ondersteunen bij diverse werkzaamheden en taken zoals: zakelijke correspondentie, agendabeheer, administratie en de notuleringen op zich nemen. Daarbij hebben ze een sterk arbeidsethos; ze komen nooit te laat, kunnen goed plannen, organiseren en zijn gewend aan het behalen van deadlines. Vanzelfsprekend zijn onze uitzendkrachten representatief, digitaal vaardig, flexibel en breed inzetbaar. Verder zijn ze empathisch en voelen ze goed aan waar u behoefte aan heeft. 

Loyale secretaresse inhuren

Met Actief65+ kunnen wij bedrijven vlot helpen bij het inhuren van een secretaresse.

Wij plaatsen facilitaire- en dienstverlenende medewerkers bij garagebedrijven, kleinere ondernemingen, maar ook bij banken en advocatenkantoren in alle regio’s en provincies van Nederland. Onze secretaresses ondersteunen uw directie of managementteam en kunnen indien nodig ook taken delegeren naar bijvoorbeeld een executive assistant. Ze zijn bedreven in het gebruik van kantoortechnologieën zoals printers, scanners, beamers, telefoon, teams en videoconferentiesystemen. Ook  zijn ze loyaal en makkelijk in te zetten omdat ze ook vaak op afroep willen werken.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren secretaresse medewerker? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 50.000 ervaren krachten
staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle
regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in
te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.