Ik zoek een ervaren kracht

Gemotiveerde medewerkers

Focus op uw core business

Behoud van kennis en kunde

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht”

Apotheek Utrecht – Jan – Eigenaar

Ervaren & flexibel personeel in uw Apotheek

”Flexibiliteit en kennis van zaken, ideaal voor ondersteuning in ons lab”

Laboratorium Vecht, Anja

Onze uitzendkrachten zijn werkzaam in apotheken en laboratoria door heel Nederland. Waar nodig ondersteunen ze de apothekers en apothekersassistenten. U heeft ze vast wel eens zien rijden in een van de bezorgauto’s.

Medicijnbezorgers en apothekersassistenten

Een apotheker in Zuid-Holland schakelt structureel uitzendkrachten in van Actief65+. Onder andere als medicijn bezorgers, inpakkers en als apothekersassistenten.

 “In de ochtend zijn wij vaak druk bezig om alle nieuwe recepten klaar te leggen, zodat deze dezelfde dag nog bij de mensen thuis worden gebracht. De bezorgdienst vindt in de middag plaatst. Dit is een zeer verantwoordelijke functie. De functie beslaat echter maar 3 uurtjes per dag. Onze ervaring was dat deze functie lastig te vervullen was voor een langere periode. Dankzij Actief65+ zijn wij in contact gekomen met Henk, inmiddels een van onze waardevolste medewerkers.”
Apotheker Jan 

Extra ondersteuning in de middag

Twee middagen per week ondersteunt Henk een apotheek in het Zuid-Hollandse Valkenburg. Als voormalig laboratorium technicus is dit voor Henk de ideale bijbaan. Hij kan flexibel werken en wordt ad hoc ingezet.

“Als medicijnbezorger is het erg belangrijk dat ik de medicijnen op tijd lever bij de patiënten. Ik heb een zelfstandige functie, echter sta ik nauw in contact met de patiënten. Hierdoor heb ik met diverse patiënten een goede band opgebouwd. Ik fungeer als gezicht van de plaatselijke apotheek. Door mijn goede stratenkennis weet ik direct waar ik heen moet. Indien ik vragen krijgen over medicijnen verwijs ik  ze door naar de apotheek.” 
Uitzendkracht, Henk

Actief in apotheken door heel Nederland

Actief65+ is de uitzendspecialist van medewerkers die ondersteuning bieden aan apotheken en laboratoria.  Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland. Wij werken o.a. samen met Benu Apotheek te Rotterdam . Het bezorgen van medicatie en het ondersteunen aan de balie zijn veel voorkomende werkzaamheden.

Bel mij terug

Wilt u dat wij u terugbellen voor vrijblijvend advies op maat over het inzetten van 65-plussers?

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, enthousiast en zeer flexibel inzetbaar.

Focus op uw core business

Werven, selecteren en verlonen regelen wij. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Behoud van kennis en kunde

U haalt waardevolle kennis in huis. 65-plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

Plaats zoekopdracht
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Onze uitzendkrachten staan door heel Nederland gereed voor u
  • Meer dan 50.000 ervaren kandidaten in ons bestand
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Ik zoek een ervaren kracht

Meer dan 50.000 ervaren kandidaten

Actief in alle beroepsgroepen in uw regio

Wij werken met aantrekkelijke tarieven

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo

Jumbo Purmerend – Mark Bakker

Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

vca vervoer

VCA Koeriers Arnhem – Maarten

Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Ik zoek een ervaren kracht

Actief65+ thuis in alle branches

Bekijk alle cases