Ervaren & flexibel personeel in uw Apotheek

Onze uitzendkrachten zijn werkzaam in apotheken en laboratoria door heel Nederland. Waar nodig ondersteunen ze de apothekers en apothekersassistenten. U heeft ze vast wel eens zien rijden in een van de bezorgauto’s.

Medicijnbezorgers en apothekersassistenten

Een apotheker in Zuid-Holland schakelt structureel uitzendkrachten in van Actief65+. Onder andere als medicijn bezorgers, inpakkers en als apothekersassistenten.

“In de ochtend zijn wij vaak druk bezig om alle nieuwe recepten klaar te leggen, zodat deze dezelfde dag nog bij de mensen thuis worden gebracht. De bezorgdienst vindt in de middag plaatst. Dit is een zeer verantwoordelijke functie. De functie beslaat echter maar 3 uurtjes per dag. Onze ervaring was dat deze functie lastig te vervullen was voor een langere periode. Dankzij Actief65+ zijn wij in contact gekomen met Henk, inmiddels een van onze waardevolste medewerkers.”
Apotheker, Jan 

Extra ondersteuning in de middag

Twee middagen per week ondersteunt Henk een apotheek in het Zuid-Hollandse Valkenburg. Als voormalig laboratorium technicus is dit voor Henk de ideale bijbaan. Hij kan flexibel werken en wordt ad hoc ingezet.

“Als medicijnbezorger is het erg belangrijk dat ik de medicijnen op tijd lever bij de patiënten. Ik heb een zelfstandige functie, echter sta ik nauw in contact met de patiënten. Hierdoor heb ik met diverse patiënten een goede band opgebouwd. Ik fungeer als gezicht van de plaatselijke apotheek. Door mijn goede stratenkennis weet ik direct waar ik heen moet. Indien ik vragen krijg over medicijnen verwijs ik ze door naar de apotheek.”
Uitzendkracht, Henk

Actief in apotheken door heel Nederland

Actief65+ is de uitzendspecialist van medewerkers die ondersteuning bieden aan apotheken en laboratoria.  Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland. Wij werken o.a. samen met Benu Apotheek te Rotterdam. Het bezorgen van medicatie en het ondersteunen aan de balie zijn veel voorkomende werkzaamheden.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  ”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht”

  Jan, Apotheek eigenaar in Utrecht

  “Flexibiliteit en kennis van zaken, ideaal voor ondersteuning in ons lab”

  Anja, Laboratorium Vecht

  Behoud van kennis en kunde

  U haalt waardevolle kennis in huis. 65-plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Meer dan 65.000 ervaren krachten staan bij ons ingeschreven.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  We hebben kandidaten in alle regio’s van Nederland.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Onze kandidaten zijn flexibel in te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.