Ervaren en flexibel personeel in uw team

Werken met AOW-gerechtigden biedt veel voordelen met zich mee. Flexibiliteit, kennis & ervaring, loyaliteit en heel veel enthousiasme. Mooie ingrediënten om van uw project, werkzaamheden of overige taken een succes te maken.

Achterstallig werk is verleden tijd

”Als ondernemer wil ik mij richten op mijn core business. Echter in de loop der tijd komt er steeds meer achterstallig werk bij. Inmiddels is dat voor mij verleden tijd. ‘Henk’, onze aanwinst  via Actief65+ vangt dit inmiddels op. Hij is ervaren, heeft kennis van de branche en ook nog eens onze regio.”
Jordy, garagehouder in Noord-Holland

Als ‘luxe’ voor de medewerkers

Content over catering verzorgen, van a naar b brengen etc.

In 2040 is 1 op de 4 Nederlands 65+

In Nederland neemt tot 2040 het aantal 65-plussers toe van 2,7 miljoen naar 4,6 miljoen. Op regionaal niveau neemt vooral in de Randstad, Flevoland, Oostelijk Noord-Brabant en West-Friesland het aandeel 65-plussers fors toe.

1 op de 3 AOW-gerechtigde heeft een betaalde bijbaan

Wist u dat 1 op de 3 65-plussers inmiddels een bijbaan heeft? De arbeidsparticipatie van 65-plussers is sinds 2003 verdubbeld. Waar in 2003, nog 1 op de 10 een betaalde bijbaan had is dat anno 2020, 1 op de 3.

“1 op de 3 plussers heeft inmiddels een bijbaan.”
CBS 2019.

Een garagehouder in Utrecht heeft met name particuliere klanten uit de omgeving. Twee jaar geleden is hij begonnen als zelfstandige. Zijn bedrijf groeit, onder andere door de recente komst van een zakelijke klant met een aantal bedrijfswagens.

“Met alleen mijn vaste medewerkers red ik het niet meer. Ik had iemand nodig die de auto’s van A naar B brengt en zo nu en dan wat onderhoud aan de auto’s pleegt. Daarnaast wilde ik meer service bieden door vaker buiten kantoortijden open te zijn. Veel klanten vinden het prettig om ook in de avonden en weekenden geholpen te kunnen worden. Ik zocht dus een ervaren medewerker die op uiteenlopende tijden beschikbaar is en een dienstverlenende mentaliteit heeft. Van een lokale ondernemer kreeg ik de tip om contact op te nemen met Actief65+.”
Garagehouder, Danny.

Ondernemers moeten investeren in de oudere werknemer

”Door hun kennis en ervaring lopen onze uitzendkrachten van Actief65+ niet zo gauw in honderd sloten tegelijk. Ze denken mee, wegen situaties zorgvuldig af en ze komen makkelijk naar je toe. En niet onbelangrijk: ze zijn enthousiast.”’
Supermarkt Jumbo, Mark Bakker

De voordelen van het werken met 65-plussers

Steeds meer 65-plussers kiezen ervoor om door te werken na hun AOW. Oudere werknemers zijn een bron van energie. Ze zijn door hun jarenlange ervaring een bron van kennis, stressbestendig, bekend met diverse problemen en hebben al veel meegemaakt. Waarom werkgevers tegenwoordig steeds vaker AOW-gerechtigd personeel inzetten?

 • Behoud van kennis en kunde
 • Een buitengewone motivatie
 • Flexibel
 • Geen job hoppers
 • Veelzijdig team
 • Lagere personeelskosten
 • Draagt bij aan de vitaliteit van oudere
 • Inspelen op de dubbele vergrijzing 

Dynamiek in het team qua leeftijd kan zorgen voor meer productiviteit. Jongere werknemers zijn bijvoorbeeld goed in online en het inspelen op digitale ontwikkelingen, maar oudere werknemers hebben veel kennis en ervaring opgebouwd. Een mix van diverse talenten kan zorg dragen voor een productief en sterk team.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  ”Actief65+ hielp mij aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling”

  Danny, Garagehouder in Utrecht

  “Ze zijn flexibel en kennen de regio: dat is een meerwaarde voor onze service.”

  Asja Krist, Coöperatie Parkeerservice

  Behoud van kennis en kunde

  U haalt waardevolle kennis in huis. 65-plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.