Flexibel & ervaren personeel
in uw bakkerij

Onze uitzendkrachten in de bakkerij zijn echte allrounders. Ze springen bij waar nodig. Het ene moment verpakken ze bestellingen of staan ze achter de kassa, het andere moment zijn ze onderweg naar de klant. Door hun jarenlange rijervaring zijn het ook nog eens uitstekende chauffeurs die de bestellingen veilig en vlot bezorgen.

Ondersteuning achter de kassa in de bakkerij

Een bakkerij in Noord-Holland schakelt regelmatig een uitzendkracht in van Actief65+ onder andere voor kassawerk en bezorg klussen in de regio. Naast de vaste klanten in de winkel hebben ze meer online klanten.

 “We hebben sinds kort een webshop waarop klanten ook online bestellingen kunnen doen. We kregen vrijwel meteen meer bestellingen en bezorg opdrachten. Voor deze extra bestellingen zochten we op korte termijn een betrouwbare, ervaren uitzendkracht die ad hoc en flexibel inzetbaar is. Aangezien we geen vaste medewerker in dienst wilden nemen en snel extra hulp nodig hadden, namen we contact op met Actief65+.”
Ambachtsbakker, Harry

Bij Actief65+ gaan we voor dit soort diensten op zoek naar een uitzendkracht uit de buurt. Als een medewerker het werkgebied en de klanten kent, is dat een absolute meerwaarde. Voor Harry hebben wij binnen een dag een geschikte kandidaat geplaatst.

Ondersteuning in de bakkerij tijdens piekmomenten

Theo is een gepensioneerde postbode uit het dorp die graag de weg op gaat, blij is met een extra inkomen en de omgeving op z’n duimpje kent. Na de geslaagde kennismaking met ambachtsbakker Bert kon hij de week erop aan de slag.

Voor de bakkerij is 65-plusser Theo een waardevolle kracht. Hij vangt de extra bestellingen op en tijdens extra drukke dagen kunnen ze ook een beroep op hem doen. De bakkerij heeft met de komst van de uitzendkracht van Actief65+, op flexibele wijze zijn klantenkring en werkgebied kunnen uitbreiden.

 Actief65+ in de bakkerij

Actief65+ is de de uitzendspecialist van medewerkers die ondersteuning biedt in Bakkerijen.  Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland. Wij werken o.a. samen met Croissanterie Antoine en Bakkerij Verdeuzeldonk.  Hier werken 65-plussers achter de kassa, verkopen zij brood en bieden zij extra ondersteuning bij de bezorgingsdienst.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

Kandidaten door heel Nederland

”Actief65+ hielp mij aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling”

Danny, Garagehouder in Utrecht

“Ze zijn flexibel en kennen de regio: dat is een meerwaarde voor onze service.”

Asja Krist, Coöperatie Parkeerservice

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, enthousiast en zeer flexibel inzetbaar.

Focus op uw core business

Werven, selecteren en verlonen regelen wij. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Behoud van kennis en kunde

U haalt waardevolle kennis in huis. 65 plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 65.000 ervaren krachten staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.