Receptioniste inhuren

Down arrow

Het inhuren van receptionisten door heel Nederland

Direct een goede binnenkomer voor uw klanten? Onze representatieve- en dienstverlenende receptionisten zijn het ideale visitekaartje voor uw bedrijf. Ze vinden het leuk om de gastvrijheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Elke klant zal zich onthaald en gerespecteerd voelen.  

65plus-uitzendkrachten zijn geroutineerd, bevlogen en breed inzetbaar 

De flexibele kandidaten van Actief65+ hebben veel werkervaring en voelen situaties goed aan en handelen daarnaar. Of het nu gaat om de ontvangst van bezoekers, registratie, binnenkomende telefoontjes, een pakketje waarvoor getekend moet worden of een collega die hulp nodig heeft. U heeft het gevoel dat u beschikt over een persoonlijke assistent omdat onze receptionisten flexibel zijn en ter plekke kunnen schakelen als ze worden opgeroepen.

Collega’s en klanten voelen zich gewaardeerd

De uitzendkrachten van Actief65+ staan op ieder moment voor uw klanten en collega’s klaar en stemmen de dienstverlening volledig af op uw wensen en behoeften; Het meelopen naar de afspraak, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering, het bestellen van taxi’s;.Hun beloning? De glimlach die mensen meenemen naar huis. 

Na ruim 10 jaar zijn al mijn werkzaamheden ondergebracht bij diverse afdelingen die sinds de fusie 3 jaar geleden zijn gestart. Ik neem nu een maand rust en sta dan open voor ander werk. Jullie zijn naast Levvel ook geweldig! Fantastisch uitzendbureau, waar ik met liefde weer aan de slag wil.”
– Pinky Siedenburg (76), receptionist, uitzendkracht


Evert-Jan Leij, eigenaar van Zummitt Fitness:

“De 65-plussers zorgen dat de zaak altijd bemand is, dat er koffie is, houden de fitnessruimtes schoon en leiden bijvoorbeeld ook nieuwe gasten rond. Tussendoor heb ik allerlei leeftijden in dienst gehad, maar nu ben ik weer terug op het oorspronkelijke idee: senioren als receptionisten/gastheren en -vrouwen. Zij hebben veel levenservaring en een goede werkethiek: ze komen op tijd en houden van aanpakken. En wat voor onze zaak heel belangrijk is: ouderen zijn heel toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.” 

Heeft u behoefte aan een ervaren en representatieve uitzendkracht die u ondersteunt in de dienstverlening? Neem dan contact op met Actief65+.

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 60.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 50.000 ervaren krachten
staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle
regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in
te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.