Receptioniste inhuren

Welkom bij Actief 65+! Dé plek waar ervaren en flexibele medewerkers klaarstaan om zonder gedoe deel uit te maken van uw team. Bij Actief 65+ kennen we de waarde van eenvoud en ervaring. Al 23 jaar lang koppelen we slimme ondernemers aan onze ‘plussers’ – 65-plussers die nog lang niet uitgewerkt zijn. En dat zijn er meer dan je denkt: elke maand vinden meer dan 1000 ondernemers bij ons de ervaren hulp die ze zo hard nodig hebben. Receptioniste inhuren voor uw team?

Receptioniste inhuren door heel Nederland

Zoekt u naar een representatief en dienstverlenend visitekaartje voor uw bedrijf? Onze receptionisten tillen de gastvrijheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau. Elk bezoek aan uw bedrijf wordt een aangename ervaring waarbij klanten zich goed ontvangen en op hun gemak voelen. Onze 65plus-uitzendkrachten zijn geroutineerd, bevlogen en breed inzetbaar. Ze beschikken over ruime werkervaring, voelen situaties goed aan en handelen daarnaar. Of het nu gaat om de ontvangst van bezoekers, het aannemen van telefoontjes, of het ondersteunen van collega’s – onze receptionisten zijn de flexibele krachten die u zoekt.

Onze uitzendkrachten

De 65-plussers bij Actief 65+ zijn meer dan alleen werknemers; ze zijn uw persoonlijke assistenten, klaar om te helpen waar en wanneer het nodig is. Collega’s en klanten voelen zich gewaardeerd door de persoonlijke touch die onze uitzendkrachten bieden. Van het begeleiden naar afspraken tot het regelen van de catering, ze doen het allemaal met een glimlach.

Collega’s en klanten voelen zich gewaardeerd

De uitzendkrachten van Actief65+ staan op ieder moment voor uw klanten en collega’s klaar en stemmen de dienstverlening volledig af op uw wensen en behoeften; Het meelopen naar de afspraak, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering, het bestellen van taxi’s;. Hun beloning? De glimlach die mensen meenemen naar huis.

Na ruim 10 jaar zijn al mijn werkzaamheden ondergebracht bij diverse afdelingen die sinds de fusie 3 jaar geleden zijn gestart. Ik neem nu een maand rust en sta dan open voor ander werk. Jullie zijn naast Levvel ook geweldig! Fantastisch uitzendbureau, waar ik met liefde weer aan de slag wil.”
– Pinky Siedenburg (76), receptionist, uitzendkracht

 

“De 65-plussers zorgen dat de zaak altijd bemand is, dat er koffie is, houden de fitnessruimtes schoon en leiden bijvoorbeeld ook nieuwe gasten rond. Tussendoor heb ik allerlei leeftijden in dienst gehad, maar nu ben ik weer terug op het oorspronkelijke idee: senioren als receptionisten/gastheren en -vrouwen. Zij hebben veel levenservaring en een goede werkethiek: ze komen op tijd en houden van aanpakken. En wat voor onze zaak heel belangrijk is: ouderen zijn heel toegankelijk voor mensen van alle leeftijden.”
– Evert-Jan Leij, eigenaar van Zummitt Fitness

Een receptionist inhuren via Actief65+?

Wilt u uw bedrijf ook versterken met de ervaring en de flexibiliteit die onze plussers te bieden hebben? Neem dan contact op met Actief 65+. Wij maken het makkelijk om die ervaring in huis te halen. Al 23 jaar lang, en we zijn nog lang niet klaar. Klaar om te starten? Wij leveren ervaren en flexibele medewerkers, zonder gedoe.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Gemotiveerde medewerkers

  65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

  Wij regelen het

  Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

  Aantrekkelijke tarieven

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

  Als u op zoek bent naar een ervaren receptionist die uw bedrijf kan vertegenwoordigen met professionaliteit en warmte, staat Actief 65+ voor u klaar. Wij specialiseren ons in het verbinden van bedrijven met ervaren 65-plussers die niet alleen over de noodzakelijke vaardigheden beschikken, maar ook een schat aan levenservaring meebrengen die een extra dimensie aan uw receptie kan geven. Onze kandidaten zijn snel inzetbaar, flexibel en hebben een bewezen staat van dienst in verschillende professionele omgevingen.

  Een receptionist is vaak het eerste contactpunt voor uw klanten en bezoekers, en speelt daarom een cruciale rol in de eerste indruk die men van uw bedrijf krijgt. Een ervaren receptionist kan zorgen voor een warm welkom, efficiënte afhandeling van vragen en een professionele uitstraling van uw receptie. Met een ‘plusser’ van Actief 65+ haalt u iemand binnen die niet alleen de functie vervult, maar ook waarde toevoegt met hun levenservaring, betrouwbaarheid en commitment aan kwaliteit.

  De specifieke CAO die van toepassing is op de receptionist die u via Actief 65+ inhuurt, kan afhangen van de sector waarin uw bedrijf actief is en de aard van het contract dat u aanbiedt. Actief 65+ zorgt voor naleving van de relevante arbeidswetgeving en CAO-vereisten, waarbij we transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel dragen. Wij adviseren u graag over de CAO-voorwaarden die relevant zijn voor uw specifieke situatie, zodat u verzekerd bent van een passende en zorgvuldige regeling.

  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Meer dan 50.000 ervaren krachten
  staan bij ons ingeschreven.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  We hebben kandidaten in alle
  regio’s van Nederland.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Onze kandidaten zijn flexibel in
  te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.