Actief65+ dé uitzendspecialist voor senioren

Down arrow

Veel mensen hebben recht op AOW, maar kunnen en willen nog graag werken. Actief65+ maakt dat mogelijk. Elke maand ontvangen wij honderden nieuwe vacatures in alle beroepsgroepen uit heel Nederland. Zo zijn meer dan duizend ‘plussers’ via ons met veel plezier en voldoening aan het werk in hun eigen regio.

Inschrijven als kandidaat

Vanaf twee maanden vóór het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd kunt u zich inschrijven bij Actief65+. In 2023 is die leeftijd 66 jaar + 10 maanden. U schrijft zich in via de website, eenvoudig en geheel vrijblijvend. Daarbij geeft u onder meer aan welk werk u wilt doen en of u fulltime, parttime of op oproepbasis aan de slag wilt.

Zodra we een vacature binnenkrijgen die bij uw wensen en beschikbaarheid past, nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. We plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met het betreffende bedrijf voor u in.

Uurloon uitzendkrachten

Actief 65+ hanteert een all-in uurloon vanaf € 14,40 voor ongeschoold werk en vanaf € 22,00 voor hoger geschoold werk.

Het all-in uurloon is exclusief eventuele reiskosten maar inclusief vakantiegeld, wachtdagcompensatie en vergoedingen voor feestdagen, vakantiedagen, kort verzuim en bijzonder verlof.

Wij werken volgens de cao van de NBBU, de brancheorganisatie van uitzendbureaus. Actief65+ is aangesloten bij de NBBU en voldoet aan de eisen die deze organisatie stelt.

Bent u op zoek naar werk?

Wij hebben vacatures bij u in de regio.

Kandidaten door heel Nederland
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Dit vinden onze uitzendkrachten van Actief65+

Jan - chauffeur

Rita (71) – werkt als lunchmedewerkster bij Tommy Tomato

Tot mijn 67e heb ik bij het Uwv gewerkt op de afdeling Werkloosheiswet als claimbeoordelaar. Dit heb ik 26 jaar gedaan, tot aan mijn pensioenleeftijd. Ik merkte al snel dat thuiszitten niets voor mij is, ik ben graag bezig. Via zoeken op Internet ben ik bij Actief65+ terechtgekomen. Ik werk nu als lunchmedewerkster bij Tommy Tomato in Haarlem. Twee dagen in de week, s’ morgens en s’ middags een paar uurtjes. Ik doe dit met heel veel plezier. Lees meer…

Willy Stap - chauffeur

Aart (70) – werkt als cateringmedewerker 

Op Facebook kwam ik achter het bestaan van Actief 65+. Een top intercedent belde mij op een gegeven moment op of ik beschikbaar was, omdat hij mijn profiel voorbij had zien komen. Prettig vind ik het om nog een betekenisvolle dagbesteding te hebben en dat ik nog met plezier blijf doen waar ik goed in ben. Drie maanden werkte ik als cateringmedewerker bij een advocatenkantoor, waar ik vrij was om alles te maken wat ik wilde, salades, Indonesische rijsttafels of soepen en iedereen was er zeer tevreden mee. Dit werk was tijdelijk omdat ik iemand verving die even niet van de partij kon zijn. Mooi dat ik ondertussen door Actief 65+ weer een andere cateringbaan aangeboden heb gekregen waardoor ik geen moment zonder werk heb gezeten. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

Flexibele inzetbare 65plussers

Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.

Uitzendkracht Kees de Man (75), bezorger bij Boulangerie Oscar: ‘liever achter het stuur dan achter de geraniums’.