Nu inschrijven als kandidaat

”Via Actief65+ heb ik parttime werk als hovenier gevonden”

Hans – 67 jaar

Actief65+
de uitzendspecialist voor senioren

”Ik kon meteen aan de slag als chauffeur”

John – 68 jaar

Veel mensen hebben recht op AOW, maar kunnen en willen nog graag werken. Actief65+ maakt dat mogelijk. Elke maand ontvangen wij honderden nieuwe vacatures in alle beroepsgroepen uit heel Nederland. Zo zijn meer dan duizend ‘plussers’ via ons met veel plezier en voldoening aan het werk in hun eigen regio.

Inschrijven als kandidaat

Vanaf twee maanden vóór het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd kunt u zich inschrijven bij Actief65+. In 2022 is die leeftijd: 66 jaar + 7 maanden. U schrijft zich in via de website, eenvoudig en geheel vrijblijvend. Daarbij geeft u onder meer aan welk werk u wilt doen en of u fulltime, parttime of op oproepbasis aan de slag wilt.

Zodra we een vacature binnenkrijgen die bij uw wensen en beschikbaarheid past, nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. We plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met het betreffende bedrijf voor u in.

Uurloon uitzendkrachten

Actief 65+ hanteert een all-in uurloon vanaf € 12,40 voor ongeschoold werk en vanaf € 20,00 voor hoger geschoold werk.

Het all-in uurloon is exclusief eventuele reiskosten maar inclusief vakantiegeld, wachtdagcompensatie en vergoedingen voor feestdagen, vakantiedagen, kort verzuim en bijzonder verlof.

Wij werken volgens de cao van de NBBU, de brancheorganisatie van uitzendbureaus. Actief65+ is aangesloten bij de NBBU en voldoet aan de eisen die deze organisatie stelt.

Inschrijven als kandidaat

Bent u op zoek naar werk?

Wij hebben vacatures bij u in de regio.

Kandidaten door heel Nederland
Inschrijven als kandidaat
50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Inschrijven als kandidaat

In alle beroepsgroepen actief

Wij hebben werk door heel Nederland

Sociaal actief en prettig uurloon

Dit vinden onze uitzendkrachten van Actief65+

hoe gaan we te werk bij actief 65+

Jan (70)

Ik ben 33 jaar psycholoog geweest. Toen ik 57,5 was, ben ik via een oude pensioenregeling gestopt met werken. Ik voelde me nog aardig jong en dynamisch en ik ben een bezige bij. Ik ben nu vier jaar werkzaam als chauffeur voor een laboratorium. Ik werk twee dagen per week een halve dag. Deze manier van werken bevalt me goed; ik word volledig geaccepteerd in het bedrijf en ik hoor overal bij. Lees meer…

vrouw

Willy (67)

Op mijn 58e ben ik vanwege een reorganisatie gestopt met mijn werk als boekhouder. Het leek me na een tijdje toch wel leuk om weer aan het werk te gaan. Ik werk op dit moment als chauffeur. Het aantal dagen dat ik werk varieert elke week. Via een advertentie in de krant ben ik in aanraking gekomen met Actief65+ en op de website heb ik me bij het uitzendbureau ingeschreven. Na ongeveer anderhalve maand kon ik op gesprek komen bij het bedrijf. Het klikte meteen en ik kon direct aan de slag! Lees meer…

Nu inschrijven als kandidaat

Actief65+ thuis in alle branches

Bekijk alle cases