>Uitzendkracht
Uitzendkracht2019-02-28T10:55:00+00:00

Bent u AOW-gerechtigd maar wilt u graag blijven werken?

Meer informatie

AOW, wat nu?

Op een dag is het zover, u bereikt de AOW-gerechtigde leeftijd. Betekent dit dat u achter de geraniums moet zitten? Welnee, overdenk welke werkzaamheden u leuk vindt, hoeveel uur per week u daaraan wilt wijden en schrijf u bij ons in. Zodra zich een bedrijf meldt met werkzaamheden die bij uw wensen passen nemen wij contact met u op, telefonisch of per mail. Bij interesse regelen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek met het bedrijf. Als het klikt kunt u snel aan de slag.

Branches

De bedrijven waar wij kandidaten voor zoeken komen uit alle branches. Of het nu om kraamverzorgers gaat of om uitvaartbegeleiders, om taxichauffeurs of trambestuurders, tuinmannen of schoonmakers, slagers of chirurgen, of het nu dicht bij huis moet zijn of juist lekker ver het land in, de mogelijkheden zijn niet te tellen. U kunt aan de slag op fulltime-, parttime- of oproepbasis. Dit beslist u zelf door het aan te geven op het inschrijfformulier. Wij houden rekening met uw voorkeuren.

Door het hele land

Wij onderhouden onze contacten vanuit één centrale vestiging per e-mail en per telefoon. Bedrijven die mensen zoeken bevinden zich in alle delen van Nederland, of het nu de Kop van Noord-Holland is of het zuidelijkste puntje van Limburg. Het maakt niet uit waar u woont. Uw informatie op het inschrijfformulier helpt ons om voor de bedrijven de juiste kandidaten te vinden. Reeds 50.000 AOW-ers schreven zich in en velen zijn nu met plezier aan het werk.

Loon en voorwaarden

Actief 65+ is aangesloten bij de NBBU. Wij voldoen aan hun eisen en werken volgens hun cao. Het uurloon bedraagt – naast uw plezier en voldoening – voor ongeschoold werk vanaf €12,00 en voor hoger geschoold werk vanaf €15,00. Deze bedragen zijn all-in, behalve eventuele reiskosten. Ons plezier en onze voldoening vinden we in het leggen van de juiste contacten tussen werkgevers en actieve plussers in hun directe omgeving.

Nieuwsgierig?

Op ons inschrijfformulier heeft u alle ruimte om aan te geven wat uw werkervaring is, welke uw wensen zijn, hoeveel uur per week u wilt werken en tot welke afstand van uw woonplaats u wilt reizen. Misschien heeft u gewerkt achter een bureau, maar altijd gedroomd van een baan in de buitenlucht. Misschien heeft u gewerkt met jongeren en wilt u nu eens ervaring opdoen met ouderen. Misschien komt u uit de techniek en wilt u nu in de zorg. Het kan ook zijn dat uw werk u zo na aan het hart ligt, dat u dit nog een aantal jaren wilt blijven doen, maar dan wel op een lager pitje. En misschien maakt het u niet zoveel uit, maar wilt u een extra spaarpotje voor die mooie wereldreis.
Ga er even voor zitten en laat het ons weten door middel van ons inschrijfformulier. Wie weet ligt er een nieuwe uitdaging voor u klaar.

Inschrijven vanaf AOW-leeftijd

U kunt zich inschrijven bij Actief65+ vanaf de AOW-gerechtigde leeftijd.

geboortedatum                       AOW-leeftijd

1-1-1953 tm 31-8-1953         66 jaar + 4 maanden

1-9-1953 tm 30-4-1954         66 jaar + 8 maanden

1-5-1954 en later                      67 jaar

Inschrijven

Heeft u zin in werk?

Wij hebben werk bij u in de regio.

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland
Inschrijven als kandidaat

Dit vinden onze kandidaten van Actief65+

interview

Annie (68)

Toen ik 65 werd, ben ik meteen doorgegaan met werken. Ik ben nu algemeen medewerkster en ik verricht schoonmaakwerkzaamheden.
Sinds augustus 2011 werk ik via dit uitzendbureau. Ik werk de ene week meer dan de andere; het ligt eraan hoeveel er te doen is.
Deze manier van werken bevalt me prima en inmiddels ken ik ook bijna iedereen die bij het bedrijf werkt.
Ook verloopt de communicatie met Actief65+ prima. Zolang ik gezond blijf, blijf ik doorgaan!

hoe gaan we te werk bij actief 65+

Jan (70)

Ik ben 33 jaar psycholoog geweest. Toen ik 57,5 was, ben ik via een oude pensioenregeling gestopt met werken.
Ik voelde me nog aardig jong en dynamisch en ik ben een bezige bij. Ik ben nu vier jaar werkzaam als chauffeur voor een laboratorium.
Ik werk twee dagen per week een halve dag.
Deze manier van werken bevalt me goed; ik word volledig geaccepteerd in het bedrijf en ik hoor overal bij.

Actief 65+ heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met verschillende bedrijven.

werkgevers