Administratief medewerker inhuren

Administratief medewerker inhuren door heel Nederland

Administratief medewerker inhuren? Administratieve medewerkers zijn het fundament van uw bedrijf. Ze zijn het cement tussen de stenen. Collega’s moeten kunnen bouwen op een goede administratief medewerker die snel kan schakelen en verantwoordelijk is voor veel verschillende taken. Bij Actief 65+ kennen we de waarde van eenvoud en ervaring. Al 23 jaar lang koppelen we slimme ondernemers aan onze ‘plussers’ – 65-plussers die nog lang niet uitgewerkt zijn.

Onze administratieve uitzendkrachten zijn allround, ervaren én gedreven

Actief65+ zorgt ervoor dat opdrachtgevers in alle provincies en regio’s van Nederland integere en bekwame administratieve medewerkers kunnen inhuren. Onze 65-plussers hebben een brede werkachtergrond en bieden ondersteuning op de financiële afdeling of administratie. Elke maand vinden meer dan 1000 ondernemers bij ons de ervaren hulp die ze zo hard nodig hebben.

Door hun sociaal vaardige en dienstverlenende houding werken ze makkelijk samen met jong en oud. Onze manier van werken is direct en efficiënt, en dat zorgt voor lagere kosten. Niet alleen voor ons, maar vooral voor de bedrijven die met ons samenwerken.

Ontdek de meerwaarde door het inhuren van een administratief medewerker

De uitzendkrachten van Actief65+ zijn empathisch en denken altijd met uw collega’s en uw organisatie mee, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze plussers zijn het geheime wapen voor bedrijven die groeien, voor teams die kreunen onder de werkdruk, en voor iedereen die handen tekortkomt.

Door hun senioriteit, kennis en jarenlange ervaring zijn AOW-gerechtigden een waardevolle toevoeging voor elke organisatie. Met een plusser in je team krijg je niet alleen extra handen, maar ook kostbare kennis en een werkethos waar je u tegen zegt.

De mening van onze partners

“Senioren hebben een leven lang ervaring”
Karin Harmsen, beheerder van Bij Hanz

Karin zou het andere werkgevers zeker aanraden om een oudere werknemer in huis te halen.
“De ouderen die graag willen werken zijn over het algemeen zeer gedisciplineerde, harde werkers: ze denken mee en nemen veel eigen verantwoordelijkheid. Ouderen hebben een leven lang ervaring, dus ze weten waar ze over praten. Ze komen met oplossingen die ze al veel eerder eens hebben bedacht.”

“Aan personeel hangt natuurlijk een prijskaartje, maar 65-plussers presteren nagenoeg hetzelfde voor aanzienlijk minder kosten. Dus huur vooral een aantal senioren in als parttimer, dan heb je weer een fulltimer minder nodig. Al zorg je maar dat je 35 procent van het werk daarmee opvangt! Ik denk oprecht dat ouderen onze maatschappij op die manier weer op drift kunnen helpen.”

Administratie inhuren via Actief65+?

Dus, of je nu een vakman (of vrouw) nodig hebt of gewoon wat extra hulp om de dagelijkse drukte te lijf te gaan, wij staan voor je klaar. Actief 65+ maakt het makkelijk om die ervaring in huis te halen. Klaar om te starten? Wij leveren ervaren en flexibele medewerkers. Zonder gedoe.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren administratief medewerker? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Gemotiveerde medewerkers

  65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

  Wij regelen het

  Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

  Aantrekkelijke tarieven

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

  Het inhuren van een administratief medewerker kan uw bedrijf helpen bij het efficiënt uitvoeren van dagelijkse administratieve taken, waardoor andere teamleden zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Een administratief medewerker kan ook bijdragen aan een soepel verloop van processen en een betere organisatie van gegevens en documenten.
  De CAO die van toepassing is op administratief medewerkers kan variëren afhankelijk van de sector waarin ze werkzaam zijn. Actief 65+ kan advies bieden over de geldende CAO’s en arbeidsvoorwaarden voor administratief personeel in verschillende sectoren.
  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.