Administratief medewerker inhuren

Down arrow

Administratief medewerker inhuren door heel Nederland

Administratief medewerkers zijn het fundament van uw bedrijf. Ze zijn het cement tussen de stenen. Collega’s moeten kunnen bouwen op een goede administratief medewerker die snel kan schakelen en verantwoordelijk is voor veel verschillende taken.

Onze kandidaten zijn allround, ervaren én gedreven

Actief65+ zorgt ervoor dat opdrachtgevers in alle provincies en regio’s van Nederland integere en bekwame administratieve medewerkers kunnen inhuren. Onze 65-plussers hebben een brede werkachtergrond en bieden ondersteuning op de financiële afdeling of administratie. Door hun sociaal vaardige en dienstverlenende houding werken ze makkelijk samen met jong en oud. Van het nauwkeurig archiveren van documenten tot het controleren en betalen van facturen, ze draaien hun hand er niet voor om.  Ze hebben een sterke arbeidsethos, houden van orde en netheid en zijn daardoor secuur in de afwikkeling van administratieve processen. Plannen en prioriteiten stellen zit in hun bloed.

Ontdek de meerwaarde door het inhuren van een administratief medewerker

De uitzendkrachten van Actief65+ zijn empathisch en denken altijd met uw collega’s en uw organisatie mee, om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze administratief-financieel medewerkers hebben oog voor detail en ondersteunen uw collega’s met de urendeclaraties en de salarismutaties. Bovendien zijn ze flexibel en digitaal bekwaam waardoor ze goed overweg kunnen met computerprogramma’s en software voor de verwerking van digitale administratie. Verder zijn ze verantwoordelijk en betrouwbaar en zullen ze zich houden aan de richtlijnen en procedures van uw organisatie.

Door hun senioriteit, kennis en jarenlange ervaring zijn AOW-gerechtigden een waardevolle toevoeging voor elke organisatie. Door ons landelijk dekkend netwerk kunnen ze tijdelijk, parttime of op afroep bij uiteenlopende bedrijven in heel Nederland aan de slag,

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren administratief medewerker? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

“Senioren hebben een leven lang ervaring”

Karin Harmsen, beheerder van Bij Hanz:

Karin zou het andere werkgevers zeker aanraden om een oudere werknemer in huis te halen. “De ouderen die graag willen werken zijn over het algemeen zeer gedisciplineerde, harde werkers: ze denken mee en nemen veel eigen verantwoordelijkheid. Ouderen hebben een leven lang ervaring, dus ze weten waar ze over praten. Ze komen met oplossingen die ze al veel eerder eens hebben bedacht.

Aan personeel hangt natuurlijk een prijskaartje, maar 65-plussers presteren nagenoeg hetzelfde voor aanzienlijk minder kosten. Dus huur vooral een aantal senioren in als parttimer, dan heb je weer een fulltimer minder nodig. Al zorg je maar dat je 35 procent van het werk daarmee opvangt! Ik denk oprecht dat ouderen onze maatschappij op die manier weer op drift kunnen helpen.” 

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 60.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

Flexibele inzetbare 65plussers

Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.