Koeriers inhuren 

Koeriers inhuren door heel Nederland

Dé uitzendspecialist die zich richt op het leveren van medewerkers aan de automotive branche in alle provincies en regio’s van Nederland is Actief65+. Wij werven ervaren en gekwalificeerde 65-plussers voor diverse functies, zoals koeriers, chauffeurs en monteurs die ad hoc kunnen helpen om klussen die vaak vergeten worden efficiënt en professioneel uit te voeren. Handig voor specialisten die zich daardoor weer succesvol kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Ervaren en flexibel personeel in de automotive branche

De meeste mannelijke uitzendkrachten zijn geïnteresseerd in de automotive branche en willen ingehuurd worden als koerier, (prive) chauffeur, of bijrijder omdat ze enorm bevlogen zijn van autorijden en ze het een totaal gevoel van vrijheid geven. Onze 65-plussers zijn geroutineerd en betrouwbaar, kennen de omgeving goed zodat ze personen, goederen en auto’s snel maar zonder gevaar naar hun eindbestemming brengen.In deze sector leveren wij ook nog bekwame receptionisten, monteurs en schoonmaakhulpen, Verder zijn ze loyaal en makkelijk in te zetten omdat ze vaak op afroep willen werken.

“Bij Actief65+ melden zich regelmatig gepensioneerde chauffeurs en monteurs. 65-plussers die hun ervaring en passie nog graag een tijdje voortzetten. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Marrietta, intercedente bij Actief65+

Rens Vos, mede-eigenaar A. Vos en Zoons: 

“Niet alleen een handvol familieleden en andere vaste medewerkers werken bij het bedrijf, maar ook Gerard Rodenburg; met zijn 80 jaar de oudste uitzendkracht die via Actief65+ aan de slag is. Gerard bezorgt de wat grotere medische artikelen die huisartsen via onze webshop bestellen, in Amsterdam en omgeving. Daar is hij meestal een dag of twee per week mee bezig. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij ons. Voor die tijd had hij een aquariumzaak, maar daarmee is hij gestopt toen hij zeventig werd.

Rens Vos: “Voor een parttime bezorgbaan moet je geen vaste kracht nemen: als er geen werk is, kost dat alleen maar geld. En het is een hoop geregel: je moet alles bijhouden, ook als iemand ziek is. Nu stuurt Actief65+ ons elke maand een factuurtje en verder heb je er geen omkijken naar. Maar het belangrijkste is de loyaliteit, zeker in het geval van Gerard.”

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Actief65+ heeft de geschikte kandidaten in uw regio. Met onze focus op de automotive branche en landelijke dekking van opdrachtgevers en kandidaten, is Actief65+ dé uitzendspecialist die opdrachtgevers helpt met het inhuren van gekwalificeerde en loyale koriers. Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 50.000 ervaren krachten
staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle
regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in
te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.