Directiechauffeur inhuren

Directiechauffeur inhuren door heel Nederland

Veel van onze 65-plus kandidaten willen zich laten inhuren als directiechauffeur. Ze genieten van het autorijden, de afwisseling en de vrijheid. Verder zijn ze gedreven, integer en empathisch; ze weten zich aan te passen aan de stemming van de opdrachtgever, het ene moment een praatje en het andere moment stilte. Door hun jarenlange rijervaring én kennis van de omgeving brengen onze chauffeurs u veilig en snel naar uw eindbestemming.

 

“Bij Actief65+ melden zich veel 65-plussers met soms een totaal andere achtergrond dan chauffeur. Ze willen hun passie autorijden tot werk maken. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Christie, intercedente Actief65+

Je laten rijden door een directiechauffeur

Onze directiechauffeurs hebben veel rij ervaring omdat zij in ieder geval gemiddeld al 45 jaar hun rijbewijs hebben. Actief65+ heeft een groot netwerk aan directiechauffeurs waardoor u zeker de chauffeur vindt die u zoekt. Wij werken in alle regio’s door heel Nederland en weten altijd de juiste match te maken. Daarbij zijn onze chauffeurs makkelijk in te zetten omdat ze vaak op afroep willen werken. Wij bemiddelen graag en begeleiden en adviseren waar nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts in onze werkzaamheden als senioren uitzendbureau. 

65-plusser als directiechauffeur

Heeft uw bedrijf behoefte aan het inhuren van een directiechauffeur? Bent u benieuwd naar onze chauffeurs? Zij maken het verschil dankzij hun kennis, ervaring en senioriteit. Wij beschikken over een grote database van 65-plussers die graag bijverdienen als AOW-gerechtigde of gepensioneerde. De chauffeurs die bij Actief65+ ingeschreven staan hebben:

  • jarenlange rijervaring;
  • een veilige doch pittige en prettige rijstijl;
  • een empathische en klantgerichte houding;
  • gein in hun werkzaamheden.

Met onze focus op de automotive branche en hun brede bereik in heel Nederland, is gekwalificeerde en loyale directiechauffeurs. Ideaal voor drukbezette mensen die hun reistijd optimaal willen benutten.

Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren directiechauffeur? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Sociaal actief zijn (en blijven) en tegelijk een prettig uurloon.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

Wij hebben werk door heel Nederland, dus altijd dichtbij huis.

Flexibele inzetbare 65plussers

Wij hebben werk dat bij u past. Fulltime, parttime of tijdelijk.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Wij hebben werk in alle beroepsgroepen, ook in uw sector.