Uit onderzoek is gebleken dat ouderen de grootste groep tv-kijkers zijn in ons land. Mensen van boven de 50 jaar kijken gemiddeld meer dan vier uur per dag naar traditionele televisie. Ook is er een toename in het kijken van tv-programma’s via het internet. Wij hebben de leukste tv-programma’s voor ouderen op een rijtje gezet, zodat u niets hoeft te missen!

 

Bed & Breakfast

In het tv-programma ‘Bed & Breakfast’ logeren drie stellen in elkaars bed & breakfast. Tijdens het bezoek aan hun eigen B&B, proberen ze een zo goed mogelijke indruk te maken. De andere stellen kunnen vervolgens feedback geven en de B&B keuren. Droomt u ook van een B&B na uw pensioen? Dan is dit een programma voor u!

 

Nederland in Beweging

Dit programma kent u ongetwijfeld wel. ‘Nederland in Beweging’ wordt altijd uitgezonden in de ochtend en is de perfecte start van de dag. Presentatoren Olga Commandeur en Duco Bauwens stimuleren u om mee te doen met de oefeningen. Zo blijft u fit en kunt u met een goed gevoel de dag beginnen.

 

Project Rembrandt

Houdt u van kunst of schildert u regelmatig? Dan is het nieuwste programma ‘Project Rembrandt’ misschien wel iets voor u. In acht afleveringen gaat men op zoek naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Er doen enkel amateurs mee die les krijgen van ervaren kunstenaars. Elke week valt er iemand af en gaan alleen de beste schilders door naar de volgende ronde.

 

Droomhuis Gezocht

In ‘Droomhuis Gezocht’ gaat presentator Sybrand Niessen met kandidaten die in het buitenland wonen op zoek naar een geschikte woning. Wanneer u niet in Nederland woont, kan het namelijk best lastig zijn om een fijn huis te vinden. De kandidaten bezoeken verschillende huizen en leren meer over de regels en historie van het land.

 

MAX Geheugentrainer

Tot slot een leuk spelprogramma wat iedere dag te zien is bij omroep Max. U krijgt een aantal oefeningen die u helpen om het geheugen te trainen. Meedoen aan het spel zorgt voor een verbetering van uw geheugen en het is nog eens leuk ook!

 

Wat zijn uw favoriete tv-programma’s?