Bezorgers inhuren

Bij Actief65+ zetten we in op eenvoud en efficiëntie. Ons doel is om het proces van bezorgers inhuren voor jouw bedrijf zo soepel en ongecompliceerd mogelijk te maken. We houden het graag simpel. Geen zee aan papierwerk of lastige procedures. Onze manier van werken is direct en efficiënt, wat niet alleen onze kosten verlaagt maar vooral ten goede komt aan de bedrijven waarmee we samenwerken. Lagere kosten betekenen immers meer ruimte om te investeren in wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Bezorgers inhuren door heel Nederland

In de dynamische logistieke sector, waar efficiëntie en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, onderscheiden we ons door onze eenvoudige en directe aanpak. We werven gepassioneerde 65-plussers die graag aan de slag willen blijven en bieden hen de vrijheid om te werken op hun eigen voorwaarden. Deze ervaren professionals zijn betrouwbaar, kennen de omgeving goed en zorgen ervoor dat pakketten snel en veilig op hun bestemming aankomen.

Onze ervaren uitzendkrachten

De 65-plussers bij Actief 65+ zijn meer dan alleen medewerkers; ze zijn de drijvende kracht achter de betrouwbare en efficiënte service die we bieden. Naast hun diepgaande kennis van de lokale wegen en logistieke processen, zijn onze kandidaten gewend aan een directe en efficiënte manier van werken. Dit zorgt voor lagere operationele kosten en stelt u in staat meer te investeren in uw kernactiviteiten.

De mening van onze partners

Rens Vos, mede-eigenaar A. Vos en Zoons: 

“Niet alleen een handvol familieleden en andere vaste medewerkers werken bij het bedrijf, maar ook Gerard Rodenburg; met zijn 80 jaar de oudste uitzendkracht die via Actief65+ aan de slag is. Gerard bezorgt de wat grotere medische artikelen die huisartsen via onze webshop bestellen, in Amsterdam en omgeving. Daar is hij meestal een dag of twee per week mee bezig. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij ons. Voor die tijd had hij een aquariumzaak, maar daarmee is hij gestopt toen hij zeventig werd. Voor een parttime bezorgbaan moet je geen vaste kracht nemen: als er geen werk is, kost dat alleen maar geld. En het is een hoop geregel: je moet alles bijhouden, ook als iemand ziek is. Nu stuurt Actief65+ ons elke maand een factuurtje en verder heb je er geen omkijken naar. Maar het belangrijkste is de loyaliteit, zeker in het geval van Gerard.”

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren bezorgers?

De 65-plussers bij Actief 65+ zijn meer dan alleen medewerkers; ze zijn de drijvende kracht achter de betrouwbare en efficiënte service die we bieden. Naast hun diepgaande kennis van de lokale wegen en logistieke processen, zijn onze kandidaten gewend aan een directe en efficiënte manier van werken. Dit zorgt voor lagere operationele kosten en stelt jou in staat meer te investeren in je kernactiviteiten.

Ben je op zoek naar flexibele en ervaren bezorgers? Bij Actief 65+ kennen we de waarde van eenvoud en ervaring. Al 23 jaar lang koppelen we slimme ondernemers aan onze ‘plussers’ – 65-plussers die nog lang niet uitgewerkt zijn. En dat zijn er meer dan je denkt: elke maand vinden meer dan 1000 ondernemers bij ons de ervaren hulp die ze zo hard nodig hebben. Onze plussers staan te popelen om jouw team te versterken, precies waar en wanneer het nodig is. Ze zijn het geheime wapen voor bedrijven die groeien, voor teams die kreunen onder de werkdruk, en voor iedereen die handen tekort komt. En dat zonder de verplichtingen die je hebt met een vaste aanstelling.

Wil je jouw bedrijf ook versterken met de ervaring en de flexibiliteit die onze plussers te bieden hebben? Neem dan contact op met Actief 65+. Wij maken het makkelijk om die ervaring in huis te halen. Al 23 jaar lang, en we zijn nog lang niet klaar. Klaar om te starten? Wij leveren ervaren en flexibele medewerkers, zonder gedoe.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Gemotiveerde medewerkers

  65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

  Wij regelen het

  Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

  Aantrekkelijke tarieven

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

  Koerier van 65+ de weg op dankzij Actief65+
  Het verschil tussen een koerier en een bezorger ligt voornamelijk in de aard van de werkzaamheden en de doelgroep die ze bedienen. Een koerier richt zich over het algemeen op het snel en efficiënt afleveren van pakketten en documenten over langere afstanden, vaak met een focus op zakelijke klanten. Aan de andere kant richt een bezorger zich meestal op het afleveren van producten aan consumenten, vaak binnen een bepaalde regio of stad. Actief 65+ kan zowel koeriers als bezorgers leveren, afhankelijk van uw specifieke logistieke behoeften en doelstellingen.
  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Meer dan 50.000 ervaren krachten
  staan bij ons ingeschreven.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  We hebben kandidaten in alle
  regio’s van Nederland.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Onze kandidaten zijn flexibel in
  te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.