Bent u met pensioen en mist u het om aan het werk te zijn? U bent niet de enige. Veel senioren gaan daarom op zoek naar een (bij)baan na hun pensioen. Ze missen het sociale contact met collega’s en vinden het fijn om iets om handen te hebben. Door weer aan het werk te gaan, wordt u weer actief en komt uw sociale leven ook weer op gang. In deze blog vertellen we meer over hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Een bijbaan na uw pensioen

Actief 65+ helpt senioren aan een baan na hun pensioen. Wij zijn de bemiddelaar tussen senioren en werkgevers. Er zijn meer dan 65.000 senioren op zoek naar werk na het bereiken van de pensioenleeftijd. Als uitzendbureau zetten wij ons hier voor in en zorgen we dat u gekoppeld wordt aan een passende werkgever. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw voorkeuren en wensen. Op die manier ontstaat er een win-winsituatie. De werkgever is blij met iemand die veel ervaring en expertise heeft en senioren kunnen zo makkelijker in contact komen met anderen.

De voordelen van doorwerken na pensioen

Doorwerken na u pensioen heeft verschillende voordelen. Het kan namelijk best lastig zijn om sociaal actief te blijven naarmate u ouder wordt. Door een (bij)baan te kiezen die bij u past, kunt u dit oplossen. Er zijn namelijk flink wat voordelen als u blijft werken na het bereiken van de pensioenleeftijd:

  • Voor verveling is geen tijd: u gaat leuk werk uitvoeren
  • U verdient nog wat extra geld, altijd fijn!
  • Op het werk ervaart u een gezellige sfeer
  • U doet nieuwe sociale contacten op

Werken na pensioen

Kortom: wij raden het zeker aan om u eens te oriënteren. Neem eens een kijkje op onze website of neem contact op als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag met het vinden van werk dat bij u past. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk, een parttime functie of werk voor elke dag. Met ons werk voor senioren komt u snel in contact met leeftijdsgenoten en collega’s.