De nieuwe website is live!

Het is zover: de gloednieuwe website van Actief65+ staat live en is gemaakt door Baas & Baas Online Marketing! We hebben er de afgelopen tijd hard aan gewerkt en zijn dan ook heel tevreden met het eindresultaat. We nodigen u uit om rustig rond te kijken.

U zult merken dat de uitstraling is veranderd en we een nieuw logo hebben. De website heeft een meer actueel design en is gebruiksvriendelijker geworden. De teksten zijn voor iedereen goed leesbaar en de gebruikservaring is een stuk overzichtelijker geworden.

Er is een onderscheid gemaakt tussen de pagina’s voor bedrijven en de uitzendkrachten, zodat je geen overbodige informatie te zien krijgt. Dit wordt aangegeven met verschillende kleuren, waarbij de oranje kleur voor bedrijven is en de groene kleur voor uitzendkrachten.

Het logo is ook vernieuwd en meer gericht op AOW-gerechtigden. Bij Actief 65+ kun je namelijk alleen aan de slag als uitzendkracht wanneer je AOW-gerechtigd bent. AOW werkt!

Wij vieren de lancering van de nieuwe website. Ondertussen horen wij natuurlijk graag uw mening over de vernieuwde website en zien we eventuele feedback graag tegemoet.