Onlangs 65 geworden? Dan staan u veel leuke kortingen te wachten! Zo vindt u in Nederland verschillende kortingen in het openbaar vervoer, musea maar ook in hotels of vakantieparken. In deze blog geven we een overzicht van de leukste kortingen en voordelen voor 65 plussers. Leest u mee?

65 plus korting

Een van de grootste kortingen voor 65 plussers is die op het openbaar vervoer. Iedereen ouder dan 65 met een persoonlijke ov-chipkaart krijgt 34% korting in de bus, tram en metro. Ook gelden er verschillende kortingen op busabonnementen. Dit is met name interessant wanneer u vaak met de bus reist. Daarnaast geldt voor iedereen boven de 60 jaar een korting van 10% op Interrail-passen. Met deze pas kunt u eenvoudig door Europa reizen.

Kortingskaart ouderen

Wanneer u lid wordt van de ANBO, krijgt u korting op diverse cursussen, sport, reizen en verzekeringen. Denk hierbij aan korting op de zorgverzekering, zonnepanelen maar ook op een elektrische fiets of fitnessabonnement. Het is dus zeker de moeite waard om lid te worden!

65 plus voordelen

Enkele andere voordelen voor senioren zijn de korting op bioscoopkaartjes of entree voor pretparken en dierentuinen, deze korting varieert per bioscoop, pretpark of dierentuin. Daarnaast hanteren een aantal hotels tot 15% korting voor 65-plussers, waaronder het Marriott Hotel en Golden Tulip Hotel. Bij Center Parcs en vakantiepark Beekse Bergen loopt de korting zelfs op tot 20%.

65 plus korting musea

Tot slot vindt u in talloze musea in Nederland ook een goede korting. Met name in de grotere musea krijgt u als 65-plusser korting op de entreeprijs. Ook is het een goede optie om een museumkaart te kopen. Voor €64,90 kunt u een heel jaar naar bijna alle musea in ons land.

Verdien een extra zakcentje als 65 plusser

Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers en verdien een extra zakcentje naast uw pensioen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als receptionist(e), host(ess), bezorg(st)er of als administratief medewerker. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf u direct in. 

Weet u nog een goede korting voor 65-plussers? Deel deze dan met ons!