Veel werkgevers zijn in de huidige arbeidsmarkt op zoek naar werknemers in allerlei verschillende branches. Onder andere de vraag naar koeriers en chauffeurs is groot. En laat dit nu net een beroep zijn dat ook na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd nog goed uit te voeren is. In deze blog vertellen we u er meer over, wellicht is een (part-time) baan als koerier of chauffeur iets voor u!

Koeriers gevraagd

De vacature voor een koerier van 65-plus staat nog open en wacht op enthousiaste senioren die zin hebben om aan de slag te gaan. De vraag naar koeriers stijgt namelijk met de dag. Niet alleen door de huidige situatie op de arbeidsmarkt, maar ook door het toenemende aantal pakketjes wat bezorgd moet worden. Er worden steeds meer webshops geopend en mensen kopen hun spullen steeds vaker online. Dit betekent dat er ook meer koeriers nodig zijn om al deze pakketten te bezorgen.

Bezorgers gezocht

Bij Actief 65+ koppelen we u als 65-plusser aan de bedrijven die op zoek zijn naar bezorgers. Zo hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een geschikte vacature. Dit scheelt veel tijd en inspanning. Daarnaast bent u verzekerd van een betrouwbare en goede werkgever. Wel zo fijn!

Koerier 65 plus

Het werk als koerier of chauffeur is veelzijdig en afwisselend. Zo zal u werken op verschillende locaties door het land. U bent natuurlijk veel onderweg en rijdt met een auto of busje rond om pakketten te bezorgen of mensen af te zetten. Hierbij heeft u contact met zowel de klanten als met mede-koeriers.

Bij Actief 65+ zijn we op zoek naar verschillende type chauffeurs:

  • bezorger van pakketten
  • vrachtwagen chauffeur
  • privé chauffeur

Bent u actief in het dagelijks leven en heeft u zin om nog een aantal jaren te werken? Schrijf u dan nu in bij ons uitzendbureau! Zo verdient u wat bij en heeft u een fijne invulling van uw dag. U ontmoet nieuwe mensen, krijgt de nodige beweging en heeft een voldaan gevoel aan het einde van de dag!