In Nederland vind je verschillende koeriersbedrijven, met een divers aanbod van diensten. Ook bij Actief65+ kun je terecht voor het inhuren van een koerier of chauffeur. Dit heeft zelfs een hoop voordelen ten opzichte van een koeriersbedrijf. In deze blog vertellen we u hier meer over en laten we zien waarom een koerier huren via Actief65+ een goed idee is.

Veel flexibiliteit

Wanneer u als ondernemer een koerier wilt inhuren, is het een goed idee om bij Actief65+ aan te kloppen. Onze koeriers zijn namelijk heel flexibel en kunnen zich aanpassen aan de wensen van uw bedrijf. Zo werken onze koeriers op uitzendbasis, waardoor u ze kunt inzetten op de momenten dat u ze nodig heeft. Wel zo fijn! Op die manier heeft u geen onnodige kosten en kunt u de chauffeurs inzetten op de door uw gewenste momenten.

Onze chauffeurs

De chauffeurs van Actief65+ zijn zeer ervaren en hebben jarenlange rijervaring. Ze houden van autorijden, de vrijheid en de afwisseling van het werk. Daarnaast zijn ze enthousiast en gemotiveerd om voor uw bedrijf aan de slag te gaan. Met onze koeriers bent u verzekerd van een betrouwbare en vriendelijke uitvoering van uw diensten.

Elk bedrijf heeft andere verwachtingen en wensen. Bij Actief65+ zorgen we er daarom voor dat de werknemer past bij de wensen van de opdrachtgever. Door op die manier een goede match te maken, zorgen we dat zowel de opdrachtgever als uitzendkracht tevreden zijn.

Een koerier inhuren bij Actief65+

Veel bedrijven zitten tegenwoordig met werkzaamheden waarvoor ze liever geen vaste kracht inhuren. Voor deze werkzaamheden zijn de 65-plussers van Actief65+ een uitkomst. Onze werknemers zijn niet alleen flexibel, maar ook ervaren en betrouwbaar. We beheren een database met meer dan 65.000 kandidaten in verschillende branches door heel Nederland. Met een groot netwerk aan koeriers, weten we zeker dat u de chauffeur vindt die u zoekt.

Heeft u interesse in het inhuren van een flexibele koerier of chauffeur? Neem dan even contact met ons op. Dan helpen we u graag verder! Actief65+ is dé uitzendspecialist die opdrachtgevers helpt met het inhuren van gekwalificeerde en loyale chauffeurs.