Bij Actief 65+, het uitzendbureau voor ouderen, helpen wij zowel senioren als werkgevers. Er zijn namelijk ontzettend veel 65-plussers die nog graag willen werken en veel werkgevers die op zoek zijn naar ervaren werknemers. Actief 65+ zorgt ervoor dat deze groepen aan elkaar worden gekoppeld. Zo helpen we beide partijen verder! Door heel Nederland en in verschillende beroepsgroepen zorgen wij voor een zo goed mogelijk bemiddeling. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau 65 +

Als uitzendbureau voor senioren hebben we twee belangrijke doelen. Ons eerste en voornaamste doel is om te bemiddelen tussen ouderen die graag willen blijven werken en werkgevers door heel Nederland. Ons andere doel is om dit te doen zonder hierbij gebruik te maken van allemaal vestigingen door het land heen. Via telefoon en e-mail leggen we contacten met al onze kandidaten en werkgevers. Dit zorgt voor een soepele en eenvoudige manier van werken. Alles centraal geregeld vanuit één plek.

Werk voor gepensioneerden

Voor alle gepensioneerden die willen bijverdienen is ons uitzendbureau een goed startpunt. Wij bieden namelijk elke maand meer dan 850 nieuwe vacatures, met zowel part time als full time vacatures en zowel eenvoudig als hooggeschoold werk. Waar u woont maakt niet uit, de werkgevers die bij ons zijn aangesloten vindt u door heel Nederland. We regelen alles vanuit één kantoor in het land, maar dat betekent niet dat u geen persoonlijk contact met ons heeft. Per e-mail en telefoon zorgen we dat al uw vragen worden beantwoord.

Werkgevers gezocht

Bij Actief 65+ zijn we niet alleen op zoek naar gemotiveerde 65-plussers, ook werkgevers kunnen zich altijd bij ons melden. Bent u op zoek naar ervaren personeel? Onze uitzendkrachten staan voor u klaar. We hebben maar liefst 65.000 uitzendkrachten in ons bestand, waar ongetwijfeld iemand bij zit die past bij uw bedrijf.

Bent u gepensioneerd en op zoek naar werk? Of bent u een werkgever en op zoek naar ervaren personeel? Neem direct contact met ons op! Wat uw vraag ook is: wij helpen u graag verder.