Als uitzendbureau voor senioren hebben we bij Actief 65+ een groot aanbod aan vacatures voor 65-plussers. De functies verspreiden zich over verschillende beroepsgroepen en regio’s in Nederland. We kunnen u helpen bij het vinden van werk na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd of vragen beantwoorden omtrent deze zaken. Als uitzendbureau bieden wij ondersteuning voor senioren die willen blijven doorwerken na hun pensioen.

Ondersteuning voor werkzoekende senioren

Bent u ouder dan 65 en wilt u ook blijven werken na uw pensioen? Schrijf u dan in als kandidaat op onze website. We gaan dan voor u op zoek naar een functie die bij u past. Dit hoeft niet per se een full time functie te zijn, maar kan ook gaan om een part time baan of vrijwilligerswerk. Het is maar net wat u zelf wilt!

We hebben een groot aantal werkgevers in ons bestand staan, die verschillende vacatures aanbieden. Zo kunt u aan de slag als bezorger, maar ook als administratief medewerker of receptionist. Organisaties die bij ons aangesloten zijn, zijn bijvoorbeeld Jumbo, Hema en Asito.

65 plus werk

U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve zaken en communicatie omtrent uw nieuwe functie. Actief 65+ zorgt ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat er een goede klik kan ontstaan tussen u en de werkgever. Ons doel is om al onze kandidaten een leuke functie te geven waar ze een aantal jaren met veel plezier aan de slag kunnen.

Klinkt dit u nu interessant in de oren? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. U kunt altijd terecht voor vragen of opmerkingen. Wilt u zich meteen inschrijven? Klik dan hier!