Wilt u graag op vakantie maar ziet u op tegen de lange reis die daar mogelijk bij hoort? Blijf dan lekker in Nederland! Ook hier vindt u goede campings in de natuur of aan de kust. We kunnen ons voorstellen dat wanneer u wat ouder wordt, u misschien wat meer behoefte heeft aan rust en privacy. In deze blog hebben we daarom een overzicht gemaakt van de leukste seniorencampings in Nederland.

 

Karaktervolle Groene Campings

Door het hele land vindt u de ‘Karaktervolle Groene Campings’. Dit zijn unieke campings in een rustige en ruimtelijke omgeving, waar gastvrijheid erg belangrijk is. De sanitaire voorzieningen zijn goed en er zijn voldoende faciliteiten zoals een horecagelegenheid, zwembad en fietsverhuur. Op deze campings komt u helemaal tot rust en kunt u zeer goed ontspannen.

 

Oda Hoeve

De Oda Hoeve is een boerderijcamping en speciaal gericht op senioren. De camping is dan ook voorzien van alle gemakken voor ouderen en biedt veel comfort. Er is gelet op de details en er zal het u aan niets ontbreken! Zo zijn het sanitair en de verschillende faciliteiten bijvoorbeeld aangepast op mindervaliden en zijn ze goed bereikbaar voor iedereen. De Limburgse omgeving is ook nog eens heel bosrijk en ligt dichtbij een natuurgebied.

 

De Grote Altena

Op camping de Grote Altena heeft u een prachtig uitzicht over de Waal. Het is een fijne plek om tot rust te komen. Daarnaast biedt het echter ook de mogelijkheid om de drukte op te zoeken, de camping ligt op zo’n 6 km van Nijmegen. Er heerst een rustige en gemoedelijke sfeer en alle faciliteiten zijn van hoge kwaliteit.

 

Roeloomskamp

Tot slot vindt u in het noorden van ons land de boerderijcamping Roeloomskamp. Gelegen aan de rand van de Drentse Ae en de Hondsrug bevindt u zich midden in de natuur. De camping heeft veel beschutte plaatsen waardoor u genoeg privacy heeft. Een rustig en sfeervolle camping waar u goed vakantie kunt vieren.

 

Gaat u wel eens naar een camping in Nederland?