Op de arbeidsmarkt wordt er altijd gezocht naar goede schoonmakers. Bent u een betrouwbare en zorgvuldige schoonmaker? Of heeft u geen schoonmaakervaring, maar bent u wel heel actief en gemotiveerd om schoon te maken? Dan zoeken wij u! Bij Actief 65+ verbinden we ouderen die graag willen werken met werkgevers die op zoek zijn naar personeel. We bieden u de mogelijkheid om door te werken na uw pensioen en hiervoor eenvoudig en snel een geschikte plek te vinden.

De schoonmaker die wij zoeken

De schoonmakers die Actief 65+ zoekt zijn gemotiveerd, hebben enige praktijkervaring en zijn flexibel inzetbaar. Daarnaast gaan ze snel, opgeruimd en nauwkeurig te werk. We hebben verschillende openstaande schoonmaak vacatures zoals:

  • schoonmaker van kantoorpanden
  • schoonmaker van productieomgevingen
  • industrieel schoonmaker

Houd u ervan om actief bezig te zijn op een dag? En heeft u na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd nog wel zin om een tijdje te werken? Schrijf u dan nu in bij Actief 65+! Met het werk wat u bij ons vindt, heeft u een goede invulling van uw dag, ontmoet u nieuwe mensen en verdient u ook nog wat bij.

Schrijf u nu in bij uitzendbureau Actief 65+

Bedrijven en organisaties kunnen een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wanneer ouderen zich bij ons inschrijven gaan we in onze database op zoek naar een geschikte vacature. Zodra we een goede match hebben gevonden, bieden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan tussen u en de organisatie. Wanneer dit allemaal goed gaat en er een dienstverband wordt aangegaan, zorgt Actief 65+ voor het gehele administratieve gedeelte. Wel zo makkelijk!

Heeft u vragen over de procedure of ons uitzendbureau? Neem gerust even contact met ons op!