Zoals u weet kan de huidige arbeidsmarkt een groot aantal werknemers gebruiken. Bedrijven doen er alles aan om nieuwe mensen te vinden. Als u gepensioneerd bent en (af en toe) nog wilt werken, is dit de ideale tijd om te solliciteren. Wellicht zijn niet alle beroepen geschikt voor ouderen, maar een groot deel kunt u nog prima uitvoeren. In deze blog delen we een aantal mogelijk beroepen voor ouderen. Misschien past er eentje bij u en kunt u binnenkort aan de slag!

Vrachtwagenchauffeur gezocht

Bij Actief 65+ vindt u regelmatig vacatures voor vrachtwagenchauffeurs. Als gepensioneerde kunt u dit werk ook heel goed parttime uitvoeren. Daarnaast zoeken we ook regelmatig privé chauffeurs en bezorgers. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Boekhouder gezocht

Veel mensen zijn op zoek naar een ervaren en betrouwbare boekhouder. Dit is een beroep dat ook op oudere leeftijd nog goed uitgevoerd kan worden. Het is een flexibele baan die parttime werk goed toelaat. Bent u goed met cijfers en houdt u van plannen? Dan is dit werk iets voor u!

Receptioniste gezocht

Bent u van nature nauwkeurig en precies? En houdt u ervan om in contact te zijn met andere mensen? Dan is een baan als receptionist iets voor u! Er zijn verschillende vacatures beschikbaar voor receptionisten, bijvoorbeeld bij een kantoor maar ook bij hotels of zorginstellingen. Het is maar net wat bij u past.

Hovenier gezocht

Bent u graag buiten en houdt u ervan om de handen uit de mouwen te steken? Als hovenier of tuinman kunt u op veel plekken in ons land aan de slag. Schrijf u in als kandidaat en we gaan voor u op zoek naar een vacature voor hovenier bij u in de buurt.

Schoonmaker gezocht

Bij Actief 65+ vindt u veel schoonmaak vacatures. Deze lopen uiteen van vacatures voor het schoonmaken van kantoorpanden tot productie-omgevingen. Ouderen zijn zeer geschikt voor deze functie omdat ze betrouwbaar en gemotiveerd zijn en goed in staat zijn om zorgvuldig te werk te gaan.

Conciërge gezocht

Lijkt het u prettig om na het bereiken van uw pensioen in contact te blijven met mensen? Maakt u graag een praatje en kunt u goed overzicht bewaren? Dan is werk als conciërge wellicht iets voor u. Meld u aan bij Actief 65+ om te zien welke vacatures er beschikbaar zijn.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze blog? Of wilt u hulp bij het aanmelden bij ons uitzendbureau? Neem dan gerust even contact met ons op per telefoon of e-mail. We helpen u graag verder!