Flexibele & ervaren transporteurs voor uw bedrijf

Al meer dan 23 jaar verbinden we slimme ondernemers in de automotive branche met onze gedreven ‘plussers’ – actieve 65-plussers die hun rijke werkervaring inzetten om jouw team te versterken. Elke maand vinden meer dan 1000 ondernemers bij ons de ervaren hulp voor hun bedrijf, zonder de complexiteit en hoge kosten die vaak gepaard gaan met traditionele uitzendbureaus.

Eenvoudige processen, grootse resultaten

Bij Actief65+ houden we van helderheid en efficiëntie. Onze directe benadering elimineert onnodig papierwerk en ingewikkelde procedures, wat resulteert in lagere kosten voor jou. Deze besparing geeft je meer ruimte om te investeren in de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Onze ervaren professionals zijn beschikbaar om precies daar flexibel bij te springen waar je team het meest behoefte aan heeft. 

Ervaring op de weg

In​ de automotive sector, waar betrouwbaarheid​ en ervaring van cruciaal belang zijn, biedt Actief65+ een ongeëvenaarde bron van talent. Onze kandidaten brengen een rijkdom aan expertise​ en een ongeëvenaarde werkethiek mee, variërend van chauffeursdiensten tot directiechauffeurs,​ en evengoed koeriers. Ontdek meer over hoe wij​ uw bedrijf kunnen voorzien van betrouwbare chauffeurs die​ uw operaties soepel laten verlopen.

  • Chauffeursdiensten: Onze ervaren chauffeurs zijn experts in logistiek en personenvervoer, waardoor jouw operaties soepel en efficiënt verlopen
  • Directiechauffeurs: Voor momenten waarop focus en productiviteit voorop staan, bieden onze directiechauffeurs een veilige en comfortabele reiservaring.
  • Koeriersdiensten: Onze betrouwbare koeriers zorgen ervoor dat jouw producten tijdig en in perfecte staat worden afgeleverd, elke keer weer.

Waarom Actief65+?

We houden het graag simpel. Geen zee aan papierwerk of lastige procedures. Onze manier van werken is direct en efficiënt, en dat zorgt voor lagere kosten. Niet alleen voor ons, maar vooral voor de bedrijven die met ons samenwerken. En lagere kosten betekent meer ruimte om te investeren in wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Zie je een berg werk waar je u tegen zegt? Onze plussers staan te popelen om je te helpen. Het zijn mensen met een bak aan ervaring en de loyaliteit die je vandaag de dag maar zelden ziet. Met een plusser in je team krijg je niet alleen extra handen, maar ook kostbare kennis en een werkethos waar je u tegen zegt.

Laten​ we samenwerken

Wil je ook jouw werkdruk verlichten en je team te versterken met ervaren professionals? Al 23 jaar maken wij het makkelijk voor bedrijven zoals die van jou om te groeien en te bloeien, met de ondersteuning van onze waardevolle plussers.

Neem contact met ons op en ontdek hoe makkelijk het kan zijn. 

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

”Actief65+ hielp mij aan een betrouwbare chauffeur met een nette uitstraling”

Danny, Garagehouder in Utrecht

“Ze zijn flexibel en kennen de regio: dat is een meerwaarde voor onze service.”

Asja Krist, Coöperatie Parkeerservice

Behoud van kennis en kunde

U haalt waardevolle kennis in huis. 65-plussers hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in uw branche.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 65.000 ervaren krachten staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.