Chauffeurs inhuren

Down arrow

Chauffeurs inhuren door heel Nederland

Veel van onze 65-plus kandidaten willen zich laten inhuren als chauffeur. Ze genieten van het autorijden, de afwisseling en vrijheid. Verder zijn ze gedreven, integer en flexibel. Door hun jarenlange rijervaring én kennis van de omgeving brengen onze chauffeurs uw goederen en producten veilig en snel van het beginpunt naar de eindbestemming. Onze uitzendkrachten hebben nog de ouderwetse arbeidsethiek; de route goed uitstippelen en plannen, nooit te laat komen en afspraak is afspraak.

Medewerkers transport & logistiek

In de automotive sector werken onze 65-plussers niet alleen als koeriers, chauffeurs, bijrijders, privé chauffeurs en monteurs, maar bijvoorbeeld ook als schoonmaakhulp of receptionist

“Bij Actief65+ melden zich veel 65-plussers met soms een totaal andere achtergrond dan chauffeur. Ze willen van hun passie autorijden hun werk maken. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Christie, intercedente Actief65+

Onze chauffeurs hebben veel rij ervaring omdat zij in ieder geval gemiddeld al 45 jaar hun rijbewijs hebben. Actief65+ heeft een groot netwerk aan chauffeurs waardoor u zeker de chauffeur vindt die u zoekt. Wij werken in alle regio’s door heel Nederland en weten altijd de juiste match te maken. Daarbij zijn onze chauffeurs makkelijk in te zetten omdat ze vaak op afroep willen werken. Wij bemiddelen graag en begeleiden en adviseren waar nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij experts in onze werkzaamheden als seniorenuitzendbureau.

65-plusser als chauffeur

Heeft uw bedrijf behoefte aan het inhuren van een chauffeur? Bent u benieuwd naar onze chauffeurs? Zij maken het verschil dankzij hun kennis, ervaring en senioriteit. Wij beschikken over een grote database van 65-plussers die graag bijverdienen als AOW-gerechtigde of gepensioneerde. De chauffeurs die bij Actief65+ ingeschreven staan hebben:

  • jarenlange rijervaring;
  • een veilige doch pittige en prettige rijstijl;
  • een empathische en klantgerichte houding;
  • gein in hun werkzaamheden.

“Ervaren chauffeur hielp vrachtwagen kiezen”


Eigenaar Dirk Desser van Europe Racking:
“Het aantal leveringen per week is wisselend, soms maar twee of drie per week, dus het is ook geen baan waarvoor we een fulltimer in dienst willen nemen. Daarom dachten we eind 2022: we zoeken een parttime chauffeur en kopen een tweedehands vrachtwagen. We belden met Actief65+ en die hadden binnen twee dagen een prima kandidaat. Een zeer ervaren chauffeur, die meteen kon meebeslissen over de vrachtwagen die we wilden kopen. Dus nadat hij was ingeschreven, zijn we die direct samen gaan uitzoeken!”

Naast de nieuwe chauffeur werken er  in ons magazijn ook drie mensen van Actief65+ Ze zijn heel gemotiveerd en dat kun je tegenwoordig niet van iedereen zeggen. Verder zijn ze wat rustiger en dat heeft zijn voordelen: ze rijden hier rond op heftrucks, en dan moet je geen cowboys hebben.”

Met onze focus op de automotive branche en landelijke dekking van opdrachtgevers en kandidaten, is Actief65+ dé uitzendspecialist die opdrachtgevers helpt met het inhuren van gekwalificeerde en loyale chauffeurs. Heeft u behoefte aan een betrouwbare en ervaren chauffeurs? Plaats vrijblijvend uw vacature of neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar flexibele en ervaren kandidaten?

Wij hebben de geschikte kandidaten in uw regio

Kandidaten door heel Nederland

Gemotiveerde medewerkers

65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

Wij regelen het

Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

Aantrekkelijke tarieven

Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 60.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo klant actief65plus

Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

“Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

“Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

Inschrijven als AOW-er

Meer dan 50.000 ervaren krachten
staan bij ons ingeschreven.

Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

We hebben kandidaten in alle
regio’s van Nederland.

Flexibele inzetbare 65plussers

Onze kandidaten zijn flexibel in
te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.