Chauffeurs te kort oplossen?

Chauffeurs inhuren door heel Nederland

Veel van onze 65-plus kandidaten willen zich laten inhuren als chauffeur. Ze genieten van het autorijden, de afwisseling en vrijheid. Bij Actief 65+ koppelen we al 23 jaar lang slimme ondernemers aan deze ervaren ‘plussers’. Elke maand vinden meer dan 1000 ondernemers bij ons de ervaren hulp die ze zo hard nodig hebben. Chauffeurs inhuren via Actief65+?

Ze zijn gedreven, integer en flexibel. Door hun jarenlange rijervaring én kennis van de omgeving brengen onze chauffeurs uw goederen en producten veilig en snel van het beginpunt naar de eindbestemming. Onze uitzendkrachten hebben nog de ouderwetse arbeidsethiek; de route goed uitstippelen en plannen, nooit te laat komen en afspraak is afspraak.

Medewerkers transport & logistiek

In de automotive sector werken onze 65-plussers niet alleen als koeriers, chauffeurs, bijrijders, privé chauffeurs en monteurs, maar bijvoorbeeld ook als schoonmaakhulp- of receptionist. We houden het graag simpel. Geen zee aan papierwerk of lastige procedures. Onze manier van werken is direct en efficiënt, en dat zorgt voor lagere kosten.

“Bij Actief65+ melden zich veel 65-plussers met soms een totaal andere achtergrond dan chauffeur. Ze willen van hun passie autorijden hun werk maken. Wekelijks plaatsen wij uitzendkrachten in deze branche.”
Christie, intercedente Actief65+

Onze plussers zijn het geheime wapen voor bedrijven die groeien, voor teams die kreunen onder de werkdruk, en voor iedereen die handen tekort komt. En dat zonder de verplichtingen die je hebt met een vaste aanstelling.

65-plusser als chauffeur

Heeft uw bedrijf behoefte aan het inhuren van een chauffeur? Bent u benieuwd naar onze chauffeurs? Zij maken het verschil dankzij hun kennis, ervaring en senioriteit. Onze chauffeurs zijn mensen met een bak aan ervaring en de loyaliteit die je vandaag de dag maar zelden ziet. Met een plusser in je team krijg je niet alleen extra handen, maar ook kostbare kennis en een werkethos waar je u tegen zegt.

De mening van onze partners

“Ervaren chauffeur hielp vrachtwagen kiezen”

Eigenaar Dirk Desser van Europe Racking:

“Het aantal leveringen per week is wisselend, soms maar twee of drie per week, dus het is ook geen baan waarvoor we een fulltimer in dienst willen nemen. Daarom dachten we eind 2022: we zoeken een parttime chauffeur en kopen een tweedehands vrachtwagen. We belden met Actief65+ en die hadden binnen twee dagen een prima kandidaat. Een zeer ervaren chauffeur, die meteen kon meebeslissen over de vrachtwagen die we wilden kopen. Dus nadat hij was ingeschreven, zijn we die direct samen gaan uitzoeken!”

“Naast de nieuwe chauffeur werken er in ons magazijn ook drie mensen van Actief65+. Ze zijn heel gemotiveerd en dat kun je tegenwoordig niet van iedereen zeggen. Verder zijn ze wat rustiger en dat heeft zijn voordelen: ze rijden hier rond op heftrucks, en dan moet je geen cowboys hebben.”

Een chauffeur inhuren via Actief65+?

Of je nu een vakman (of vrouw) nodig hebt of gewoon wat extra hulp om de dagelijkse drukte te lijf te gaan, wij staan voor je klaar. Actief 65+ maakt het makkelijk om die ervaring in huis te halen. 

Uw vacature plaatsen? Neem contact met ons op, wij helpen je, zonder gedoe.

Bent u op zoek naar ervaren chauffeurs?

Wij hebben de geschikte chauffeurs in uw regio, lees ons whitepaper!

  Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.

  Gemotiveerde medewerkers

  65-plussers zijn bijzonder gemotiveerd, tonen veel enthousiasme, en zijn flexibel inzetbaar naar jouw behoeften.

  Wij regelen het

  Wij zorgen voor de werving, selectie en de verloning. Wat u regelt? Werk voor de 65-plussers.

  Aantrekkelijke tarieven

  Wij werken met aantrekkelijke tarieven, dat maakt het inzetten van onze 65-plussers extra aantrekkelijk.

  senioren uitzendbureau

  De chauffeur is verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt laden en lossen van goederen op de aangewezen locaties. Dit omvat het zorgvuldig hanteren van de lading, het volgen van instructies met betrekking tot het plaatsen van de goederen en het naleven van alle veiligheidsvoorschriften tijdens het proces.

  Bent u op zoek naar een betrouwbare chauffeur met een eigen auto voor uw zakelijke behoeften? Actief 65+ biedt ervaren chauffeurs die beschikken over hun eigen auto en klaar staan om uw bedrijf te ondersteunen met flexibele en professionele transportoplossingen.
  Heeft u tijdelijk een chauffeur nodig voor zakelijke evenementen of speciale gelegenheden? Actief 65+ biedt ervaren chauffeurs voor een dag, zodat uw bedrijf zonder zorgen kan profiteren van professioneel vervoer voor al uw evenementen en bijeenkomsten.
  Is uw apotheek op zoek naar een betrouwbare chauffeur voor veilige en tijdige medicijnleveringen? Actief 65+ levert ervaren chauffeurs die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van medicijnen, waardoor uw apotheek kan vertrouwen op professionele en zorgvuldige transportdiensten.
  Heeft uw bedrijf een chauffeur nodig voor diverse zakelijke transportbehoeften? Actief 65+ biedt ervaren chauffeurs voor alle soorten transportopdrachten, waardoor uw bedrijf kan profiteren van betrouwbare en professionele transportdiensten om aan al uw logistieke eisen te voldoen.
  50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

  Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 65.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

  Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

  Jumbo klant actief65plus

  Mark Bakker, eigenaar Jumbo Purmerend

  “Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

  Maarten – eigenaar VCA Koeriers Arnhem

  “Het gebruiksgemak bij Actief65+ spreekt ons erg aan. Waar anderen met ingewikkelde portals en administratie werken staat het gemak bij Actief65+ voorop. De uitzendkrachten via Actief65+ zijn gemotiveerd om te werken en flexibel inzetbaar. Ook zitten wij als werkgever nergens aan vast. Lees meer…

  Inschrijven als AOW-er

  Meer dan 50.000 ervaren krachten
  staan bij ons ingeschreven.

  Actief65+ heeft kandidaten door heel Nederland

  We hebben kandidaten in alle
  regio’s van Nederland.

  Flexibele inzetbare 65plussers

  Onze kandidaten zijn flexibel in
  te zetten. Fulltime, parttime of op projectbasis.

  Divers werk voor 65plussers door heel Nederland

  Onze kandidaten staan voor de meest uiteenlopende functies voor u klaar.