Ik zoek een ervaren kracht
Nu inschrijven als kandidaat
Ik zoek een ervaren kracht
Nu inschrijven als kandidaat

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht met een nette uitstraling”

Groen Compleet – Arjan

Over ons

”Ik kon meteen aan de slag als chauffeur”

John – 68 jaar

Over Actief65+

In 2001 zijn wij gestart met ons uitzendbureau voor 65-plussers. Wij ontdekten dat er nog geen platform was voor werkzoekende 65-plussers buiten de grote steden, dit terwijl 75% van de AOW-gerechtigden juist buiten de grote steden woont. Met twee doeleinden zijn wij het bedrijf gestart. Wij wilden bemiddelen bij de inzet van 65-plussers en dit bewerkstelligen zonder vestigingen of buitendienst. Wij zijn in staat landelijk te opereren en door onze intensieve contacten met kandidaten en werkgever hebben wij al duizenden positieve plaatsingen gerealiseerd.

Landelijk uitzendbureau

Omdat wij zowel binnen als buiten de grote steden opereren, hebben wij een breed aanbod voor zowel werkzoekende als werkgever.

Ik zoek een ervaren kracht
Inschrijven als kandidaat

Wij zijn actief bij u in de regio

Actief65+ op zoek naar bezorgers in Nijmegen en heel Nederland

Waarom kiezen werkgevers voor Actief65+?

  • Onze uitzendkrachten staan door heel Nederland gereed voor u
  • Meer dan 50.000 ervaren kandidaten in ons bestand
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Ik zoek een ervaren kracht

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Wij zijn thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon
Inschrijven als kandidaat

Het team van Actief65+

jack-eigenaar

Jack Wiebenga
Directeur

Na een studie economie, heb ik daar tien jaar les in gegeven. Daarna ben ik een uitgeverij begonnen voor examenbundels en leerstofsamenvattingen. Na 20 jaar is de uitgeverij verkocht en ben ik met Norbert een uitzendbureau voor 65-plussers begonnen. Een erg interessante markt waarin wij een uniek concept bedacht hebben. Het is erg bevredigend werk voor een doelgroep waar ik inmiddels zelf ook toebehoor.

man-team

Norbert Plotske
Manager

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Actief65+. Het is fantastisch om te zien hoe Actief65+ in de afgelopen jaren is gegroeid. Het is nog steeds een uitdaging om een goede match te maken tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht.

man-werknemer-paul

Paul Kerkhoff
Intercedent

Na een leven als wereldburger, leidinggevende, adviseur en commercieel medewerker, ben ik na mijn pensioen bij een callcenter gaan werken. In dit werk kon ik al mijn competenties kwijt. Mijn devies is dan ook: geniet van je werk en vrije tijd.

man-team-werknemer-rob

Rob Kabel
Intercedent

Ik werk met heel veel plezier bij Actief65+. Daarnaast heb ik verschillende hobby’s. Nu zijn dat zeilen, skiën, Italië, de sauna en zwemmen en voorheen ook rugby en hardlopen. Verder ben ik heel gek met mijn kleindochter Micky van 3½ jaar.

vrouw-team-werknemer-gerda

Gerda van Cappellen
Klantcontact

Sinds februari 2008 ben ik werkzaam bij Actief65+. Ik heb veertig jaar ervaring in de reis- en internationale evenementenbranche. Binnen Actief65+ ben ik verantwoordelijk voor het opnemen en uitwerken van de vacatures. Ik ben een echte cultuurliefhebber en als vrijwilliger actief in het theater.

marketing actief

Céline van Haaren
Marketing & Sales

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Actief65+.

vrouw-werknemer

Sandra Carter
Receptioniste / Administratief medewerkster

Met elf jaar ervaring in de uitzendbranche in verschillende functies van telefoniste tot administratief medewerkster, maak ik sinds oktober 2010 deel uit van het team van Actief65+. De doelgroep spreekt mij erg aan en ik doe het werk dan ook met veel plezier.

team-werknemer-marinella

Marinella Setro
Financiële administratie

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Actief65+ waar ik het erg naar mijn zin heb. Een leuke, actieve en vriendelijke doelgroep. Naast mijn werkzaamheden bij Actief65+ volg ik een opleiding boekhouden. Ik hoor 65-plussers soms tegen me zeggen: “Ik wil nog alles uit het leven halen” of “Carpe diem” en dat probeer ik elke dag!

Mirjam Administratief Medewerker

Mirjam Moolenaar
Administratief Medewerkster

Na verschillende administratieve banen en een ‘uitstapje’ van zes jaar naar de Dominicaanse Republiek, werk ik nu sinds juni 2011 bij uitzendbureau Actief65+. Ik vind het een leuke en interessante doelgroep, heb fijne collega’s en administratief is het voor mij ook zeker nog een uitdaging!

werknemer-gerard-man

Gerard Oostendorp
Intercedent

Na een leuke en veelzijdige carrière in o.a. de horeca, hotellerie en later als verkoopmanager, vind ik het nog steeds leuk om met mensen te werken. Het is een fijne taak om aan de telefoon prettige gesprekken met hen te voeren en van daaruit te bekijken of we een geschikte baan kunnen vinden.

vrouw 65+

Sandra Teelker
Contactcenter Manager

yvonne

Yvonne Wolsink
Intercedente

Jolanda de Breuk

Jolanda de Breuk
Intercedente

Nieske Kwarten Actief65+

Nieske Kwarten
Intercedente

Michael Plotske

Michael Plotske
Marketing & Sales

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Jumbo

Mark Bakker – Jumbo Purmerend

Ik zat erg omhoog met werk en had snel extra krachten nodig. Ik kwam in contact met Actief65+ en binnen enkele dagen werden al kandidaten voorgedragen die meteen aan de slag konden. De geplaatste uitzendkrachten zijn erg betrokken, kennen de buurt en zijn betrouwbaar en flexibel inzetbaar. Door hun motivatie en ervaring brengen zij de rest van het personeel naar een hoger niveau. Ook de communicatie verloopt goed en de administratie en verloning is erg makkelijk om mee te werken. Lees meer…

Ik zoek een ervaren kracht
vrouw

Willy (68)

Op mijn 58e ben ik vanwege een reorganisatie gestopt met mijn werk als boekhouder. Het leek me na een tijdje toch wel leuk om weer aan het werk te gaan. Ik werk op dit moment als chauffeur. Het aantal dagen dat ik werk varieert elke week. Via een advertentie in de krant ben ik in aanraking gekomen met Actief65+ en op de website heb ik me bij het uitzendbureau ingeschreven. Na ongeveer anderhalve maand kon ik op gesprek komen bij het bedrijf. Het klikte meteen en ik kon direct aan de slag! Lees meer…

Inschrijven als kandidaat

Actief65+ thuis in alle branches

werkgevers