Uitzendspecialist voor senioren

In 2001 zijn wij gestart met ons uitzendbureau voor 65-plussers. Oprichters Jack Wiebenga en Norbert Plotske ontdekten dat er nog geen platform was voor werkzoekende 65-plussers buiten de grote steden, terwijl 75% van de AOW-gerechtigden juist buiten de grote steden woont. Jack Wiebenga: “We ontwikkelden toen een formule waarbij we ons richtten op relatief kleine bedrijven, maar wel door heel Nederland. En waarbij we iedereen konden helpen: bedrijven én 65-plussers overal in Nederland.”

Actief in alle regio’s

Bij de start van het bedrijf had Actief65+ twee belangrijke doeleinden. Ten eerste wilden we bemiddelen bij de inzet van 65-plussers in heel Nederland: binnen én buiten de grote steden, in alle Nederlandse regio’s. Ten tweede wilden we dit bereiken zonder vestigingen of buitendienst. En dat is gelukt. Via telefoon en e-mail onderhouden we intensieve contacten met kandidaten en werkgevers. Zo zijn we in staat om landelijk te opereren: de afgelopen jaren hebben we al duizenden positieve plaatsingen gerealiseerd.

Wij zijn actief bij u in de regio

In heel Nederland hebben wij opdrachtgevers en werkzoekenden

Kandidaten door heel Nederland

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht met een nette uitstraling”

Arjan, Groen compleet

”Ik kon meteen aan de
slag als chauffeur”

John – 68 jaar

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Aart Meester - Aeon Plaza Hotels

Rita (71) lunchmedewerkster bij Tommy Tomato

”Tot mijn 67e heb ik bij het UWV gewerkt op de afdeling Werkloosheidswet als claimbeoordelaar. Dit heb ik 26 jaar gedaan, tot aan mijn pensioenleeftijd. Ik merkte al snel dat thuiszitten niets voor mij is, ik ben graag bezig. Via zoeken op Internet ben ik bij Actief65+ terechtgekomen. Ik werk nu als lunchmedewerkster bij Tommy Tomato in Haarlem. Twee dagen in de week, s’ morgens en s’ middags een paar uurtjes. Ik doe dit met heel veel plezier. Om kinderen gezonde vegetarische lunches met veel groente te leren eten breng ik warme lunches naar basisscholen. Ik zie het enthousiasme van de kinderen en dit maakt mij heel blij. Zo hou ik contact met allerlei mensen, van jong tot oud.”

Jumbo klant actief65plus

Willy (68), bezorger via Actief65+

”Op mijn 58e ben ik vanwege een reorganisatie gestopt met mijn werk als boekhouder. Het leek me na een tijdje toch wel leuk om weer aan het werk te gaan. Ik werk op dit moment als bezorgster. Het aantal dagen dat ik werk varieert elke week en is flexibel in te delen. Ik blijf vitaal, ben onder de mensen, draag mijn steentje bij aan de maatschappij en verdien ook nog eens een leuk zakcentje! Via een advertentie in de krant ben ik in aanraking gekomen met Actief65+ en op de website heb ik me bij het uitzendbureau ingeschreven. Na ongeveer anderhalve maand kon ik op gesprek komen bij het bedrijf. Het klikte meteen en ik kon direct aan de slag!”

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 60.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon