Uitzendspecialist voor senioren

In 2001 zijn wij gestart met ons uitzendbureau voor 65-plussers. Oprichters Jack Wiebenga en Norbert Plotske ontdekten dat er nog geen platform was voor werkzoekende 65-plussers buiten de grote steden, terwijl 75% van de AOW-gerechtigden juist buiten de grote steden woont. Jack Wiebenga: “We ontwikkelden toen een formule waarbij we ons richtten op relatief kleine bedrijven, maar wel door heel Nederland. En waarbij we iedereen konden helpen: bedrijven én 65-plussers overal in Nederland.”

Actief in alle regio’s

Bij de start van het bedrijf had Actief65+ twee belangrijke doeleinden. Ten eerste wilden we bemiddelen bij de inzet van 65-plussers in heel Nederland: binnen én buiten de grote steden, in alle Nederlandse regio’s. Ten tweede wilden we dit bereiken zonder vestigingen of buitendienst. En dat is gelukt. Via telefoon en e-mail onderhouden we intensieve contacten met kandidaten en werkgevers. Zo zijn we in staat om landelijk te opereren: de afgelopen jaren hebben we al duizenden positieve plaatsingen gerealiseerd.

Wij zijn actief bij u in de regio

In heel Nederland hebben wij opdrachtgevers en werkzoekenden

Kandidaten door heel Nederland

”Actief65+ heeft mij geholpen aan een betrouwbare kracht met een nette uitstraling”

Arjan, Groen compleet

”Ik kon meteen aan de
slag als chauffeur”

John – 68 jaar

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen kandidaten voor Actief65+?

  • Maandelijks meer dan 800 nieuwe vacatures
  • Wij hebben parttime werk bij u in de regio
  • Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland
  • Thuis in alle beroepsgroepen, van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon

Onze klanten beoordelen ons met een 8,6

Aart Meester - Aeon Plaza Hotels

Aart Meester, Chief Engineer bij Aeon Plaza Hotels

”Als Chief engineer bij Aeon Plaza Hotels stuur ik projecten aan voor de technische dienst bij o.a. hotel Port van Cleve in Amsterdam. Met veel plezier werk ik samen met Actief65plus. Het voordeel van deze 65-plus krachten is dat ze veel ervaring hebben en aan een half woord genoeg. Ze hebben veel vakkennis en ze zijn er wanneer je ze nodig hebt. Als ze klaar zijn dan kunnen ze weer naar een ander project. Bijna alle beroepsgroepen hebben ze voorradig en ze lossen veel problemen op, je kan de uitzendkrachten zelfstandig aan het werk zetten en hebt er dus geen omkijken meer naar. Kortom ik ben erg tevreden en raad elk bedrijf aan om met Actief65plus uitzendbureau te gaan werken!”

Jumbo klant actief65plus

Frank (72), administrateur via Actief65+

“Oorspronkelijk ben ik boekhouder, maar ik heb 22 jaar mijn eigen horecabedrijf gehad in Amsterdam. Toen ik 66 was, heb ik de zaak verkocht. Ik ben vrij snel weer aan het werk gegaan, om niet achter de geraniums te hoeven zitten en om onder de mensen te blijven. Op dit moment werk ik één dag in de week als administrateur. Ik werk nu een jaar of acht via Actief65+ en ben met hen in contact gekomen via een advertentie in de krant. Ik heb mij online ingeschreven en na ruim een maand kon ik weer aan het werk.”

50.000 65plussers ingeschreven bij ons uitzendbureau

Waarom kiezen opdrachtgevers voor Actief65+?

  • Ervaren uitzendkrachten in alle regio’s van Nederland
  • Meer dan 60.000 vakkundige kandidaten in ons bestand

  • In alle beroepsgroepen: van eenvoudig tot hooggeschoold werk
  • Persoonlijk contact via e-mail en telefoon