>>Ons team
Ons team2018-12-06T15:36:13+00:00

Ons team

Meer informatie

Het team van Actief65+

jack-eigenaar

Jack Wiebenga
Directeur

Na een studie economie, heb ik daar tien jaar les in gegeven. Daarna ben ik een uitgeverij begonnen voor examenbundels en leerstofsamenvattingen. Na 20 jaar is de uitgeverij verkocht en ben ik met Norbert een uitzendbureau voor 65-plussers begonnen. Een erg interessante markt waarin wij een uniek concept bedacht hebben. Het is erg bevredigend werk voor een doelgroep waar ik inmiddels zelf ook toebehoor.

man-team

Norbert Plotske
Manager

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Actief65+. Het is fantastisch om te zien hoe Actief65+ in de afgelopen jaren is gegroeid. Het is nog steeds een uitdaging om een goede match te maken tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht.

man-werknemer-paul

Paul Kerkhoff
Intercedent

Na een leven als wereldburger, leidinggevende, adviseur en commercieel medewerker, ben ik na mijn pensioen bij een callcenter gaan werken. In dit werk kon ik al mijn competenties kwijt. Mijn devies is dan ook: geniet van je werk en vrije tijd.

man-team-werknemer-rob

Rob Kabel
Intercedent

Ik werk met heel veel plezier bij Actief65+. Daarnaast heb ik verschillende hobby’s. Nu zijn dat zeilen, skiën, Italië, de sauna en zwemmen en voorheen ook rugby en hardlopen. Verder ben ik heel gek met mijn kleindochter Micky van 3½ jaar.

vrouw-team-werknemer-gerda

Gerda van Cappellen
Klantcontact

Sinds februari 2008 ben ik werkzaam bij Actief65+. Ik heb veertig jaar ervaring in de reis- en internationale evenementenbranche. Binnen Actief65+ ben ik verantwoordelijk voor het opnemen en uitwerken van de vacatures. Ik ben een echte cultuurliefhebber en als vrijwilliger actief in het theater.

marketing actief

Céline van Haaren
Marketing & Sales

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Actief65+.

vrouw-werknemer

Sandra Carter
Receptioniste / Administratief medewerkster

Met elf jaar ervaring in de uitzendbranche in verschillende functies van telefoniste tot administratief medewerkster, maak ik sinds oktober 2010 deel uit van het team van Actief65+. De doelgroep spreekt mij erg aan en ik doe het werk dan ook met veel plezier.

team-werknemer-marinella

Marinella Setro
Financiële administratie

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Actief65+ waar ik het erg naar mijn zin heb. Een leuke, actieve en vriendelijke doelgroep. Naast mijn werkzaamheden bij Actief65+ volg ik een opleiding boekhouden. Ik hoor 65-plussers soms tegen me zeggen: “Ik wil nog alles uit het leven halen” of “Carpe diem” en dat probeer ik elke dag!

administratief medewerker

Mirjam Moolenaar
Administratief Medewerkster

Na verschillende administratieve banen en een ‘uitstapje’ van zes jaar naar de Dominicaanse Republiek, werk ik nu sinds juni 2011 bij uitzendbureau Actief65+. Ik vind het een leuke en interessante doelgroep, heb fijne collega’s en administratief is het voor mij ook zeker nog een uitdaging!

werknemer-gerard-man

Gerard Oostendorp
Intercedent

Na een leuke en veelzijdige carrière in o.a. de horeca, hotellerie en later als verkoopmanager, vind ik het nog steeds leuk om met mensen te werken. Het is een fijne taak om aan de telefoon prettige gesprekken met hen te voeren en van daaruit te bekijken of we een geschikte baan kunnen vinden.

vrouw 65+

Sandra Teelker
Contactcenter Manager

yvonne

Yvonne Wolsink
Intercedente

Jolanda de Breuk
Intercedente

Nieske Kwarten Actief65+

Nieske Kwarten
Intercedente

Michael Plotske
Marketing & Sales