Een receptionist of secretaresse is de spil van uw bedrijf. Bij Actief65+ begrijpen we hoe cruciaal deze rol is voor een soepele bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het verwelkomen van bezoekers, het beheren van agenda’s, het verwerken van administratieve taken of het bieden van ondersteuning aan uw team, de juiste administratief medewerker is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Het vinden van zo’n goede medewerker is alleen nog niet zo makkelijk. In deze blog vertellen we meer over de kwaliteiten van deze rol en hoe Actief65+ u als werkgever kan helpen bij het vinden van geschikte kandidaten.

Professionaliteit en gastvrijheid

Een receptionist is het eerste gezicht dat bezoekers zien wanneer ze uw bedrijf binnenkomen. Het is daarom belangrijk dat deze persoon een professionele uitstraling heeft en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Deze medewerker verwelkomt bezoekers op een vriendelijke en gastvrije manier, beantwoordt telefoongesprekken en zorgt voor een soepele stroom van communicatie binnen het bedrijf.

Daarnaast zijn organisatorische vaardigheden ook erg belangrijk. Een secretaresse is verantwoordelijk voor het beheren van agenda’s, het plannen van afspraken en het organiseren van vergaderingen. Ook ondersteunt deze medewerker vaak het management team.

Een nauwkeurige en efficiënte medewerker

Een administratief medewerker is verantwoordelijk voor het verwerken van documenten, het invoeren van gegevens en het bijhouden van administratieve systemen. Nauwkeurigheid en efficiëntie zijn hierbij van grote waarde, om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct worden verwerkt en dat processen soepel verlopen. 

Daarbij is het ook van belang dat hierover goed wordt gecommuniceerd. Dit komt de bedrijfsvoering ten goede. Het is belangrijk dat er duidelijk en effectief wordt gecommuniceerd met zowel collega’s, klanten als leveranciers. Zo worden misverstanden voorkomen.

Schakel Actief65+ in

Een goede receptioniste of secretaresse moet dus beschikken over best wat vaardigheden. Om geschikte kandidaten te vinden voor deze rol kunt u Actief65+ inschakelen. Wij hebben ruimte ervaring met het vinden van de juiste kandidaten die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze ervaren professionals zijn klaar om aan de slag te gaan en een waardevolle aanwinst te zijn voor uw team.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het invullen van uw vacatures voor receptionisten, secretaresses en administratief medewerkers.